TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

klawiatura w grze nie odpowiada

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

klawiatura w grze nie odpowiada

Postprzez boryna » 11 Lis 2011, 20:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.24) Gecko/20111103 Firefox/3.6.24 ( .NET CLR 3.5.30729)

nie wiem co się stało, ale włączyłem sobie gierę i wszystko jest ok oprócz tego że nie działa mi skrót W+A (chodzenie w przód z jednoczesnym w zbaczaniem w lewo) osobo zarówno w jak i a chodzi. w+d też i reszta. no i jeszcze jak klikam to nieszczęsne w+a to taki dźwięk wydaje komputer, jakby czegoś nie można było zrobić taki jak się np kliknie 5 razy szift. i wychodzę z zapytaniem gdzie mogę to zmienić bo wychodzi na to że system bez mojej wiedzy(?) przypisał temu jakiś skrót.
boryna
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Kwi 2009, 13:26

Re: klawiatura w grze nie odpowiada

Postprzez kominekl » 12 Lis 2011, 12:51

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0

Sprawdź w opcjach sterowania, czy w grze czemuś nie jest przyporządkowany ten skrót.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]