TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Klik: i robisz, co chcesz

Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.

Postprzez kukaszr » 29 Sie 2006, 10:32

PostUA:

Film opowiada o życiu architekta Michaela Newmana. Mężczyna jest tak pochłonięty pracą, że prawie w ogóle nie spędza czasu z żoną i dwójką dzieci. Pewnego dnia w jego ręce wpada pilot telewizyjny, za pomocą którego może kierować swoim życiem: zatrzymywać je albo przewijać do przodu lub tyłu. Ale po pewnym czasie pilot tworzy swoją własną pamięć i wybiera momenty, które przewija do przodu. Wtedy Michael zdaje sobie sprawę, jak ważne jest spędzanie czasu z rodziną, i dostrzega, ile chwil w życiu zmarnował, zamiast poświęć je na życie prywatne.

[obrazek nie jest już dostępny]

Aktor dobry, film zapowiada sie tez fajnie ;) ja juz go ssam zobaczymy w praniu jaki jest ;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez benek-b12 » 29 Sie 2006, 11:42

PostUA:

moim zdaniem to takie filmy z regóły nie są za ciekawe :P
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez Alvarees » 29 Sie 2006, 11:56

PostUA:

No musze zobaczyc :D heh architekt nosi moje nazwisko :P
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER

Postprzez kukaszr » 29 Sie 2006, 13:43

PostUA:

jak widziałem "trailer -nie wiem jak sie pisze" to zapowiadał się fajnie duzo cycków i wogule ;d

Alvarees hehe widzisz fillm o Twojej rodzinie ;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Powróć do Film

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]