Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Wyślij odpowiedź

kłopot z allpalyerem 3.4 (napisy)

28 Wrz 2008, 20:49

witam, mam drobny kłopot z szybkością napisów na allplayerze, niby ustawione jest równo a jednak napisy sie spozniają i to czasem bardzo. w ustawieniach troszke robiłem ale nic nie zapisywalem bo to i tak niedaje nic. moze jakis inny program ktos radzi? no chyba ze ktos jest ogromnym szczęśliwcem i posiada odcinki Cowboya Bebopa z ładnie zrobionymi polskimi napisami który do był puszczany na Hyperze... mam jedynie z angielskimi napisami które są ładnie dopasowane, a polskie niezle sie opozniają o czym już pisałem i czasem niewiadomo o co chodzi na ekranie bo tak jest pomieszane. jesli mozna to prosze o jakąs pomoc lub porady

Re: kłopot z allpalyerem 3.4 (napisy)

28 Wrz 2008, 21:28

spróbuj ściągnąć jeszcze raz poprzez Napiprojekt on teoretycznie ściągnie do tej wersji jaką masz.

29 Wrz 2008, 08:44

pobrałem i dalej to samo, mocno sie spozniają w porównaniu do wbudowanych angielskich, jest na to jakies inne wyjscie? albo zeby wywalic te wbudowane?

29 Wrz 2008, 18:52

Co do playera to proponuje zmienic na SubEdit Player -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... layer.html
Co do spoznianai sie napisow to moze to nie jest wina playera tylko zle dobranych napisow ?

30 Wrz 2008, 08:02

sam juz niewiem co z tymi napisami... nawet poprzez napi-projekt troche sie spozniają. zebym chociaz wiedzial jak je troszke opoznic czy cos, to moze byloby lepiej, bo to co w opcjach robilem to chyba nic a nic niemialo z tym wspolnego, a ponoc pisalo ze to wlasnie od szybkosci napisow jest opcja... Subedit player? czy zaradzi tym wrednym napisom?

30 Wrz 2008, 10:12

a no idzie przyśpieszyć lub zwolnić.
Wchodzisz: PPM, Parametry Programu, Zarzadzanie napisami i:
Image

1) wybierasz sobie o ile przyśpieszyć lub zwolnić.
2) Następnie "Przelicz text"
3) Zapisz napisy
4) Ok
Mam nadzieje, ze zadziała.

02 Paź 2008, 10:26

no o tym to nie pomyslalem :) dziekuje bardzo za pomoc, juz powoli sobie radze z tymi nieszczesnymi napisami...
Wyślij odpowiedź