TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam problem z zainstalowaniem systemu win me podczas próby instalacji win me podczas instalacji gdy system przygotowuje kompa do instalaci kiedy wskażnik osiognie 100% pojawia sie czarny prostokocik i instalator sie zawiesza komp jest sprawny bo win xp instaluje sie bez problemu prosze o pomoc bo koniecznie chce wrzucic na niego wim me lub 98
moim zdaniem scal caly dysk w fdisku wykonaj pelnego scandiska w dosie i przywolaj wartosci fabryczne biosu, powinno pomoc a wogole jak masz instalowac me to juz lepiej 98se powo
miałem zainstalowany win xp ale sformatowalem kompa i obecnie nie mam zadnego systemu
moim zdaniem scal caly dysk w fdisku wykonaj pelnego scandiska w dosie i przywolaj wartosci fabryczne biosu, powinno pomoc a wogole jak masz instalowac me to juz lepiej 98se powo
moze napisac mi krok po kroku jak to zrobic??????
błagam
no na poczatek to uruchom wiersz polecen od 98 z obsluga cdka, dalej wejdz na plytke 98 uruchom fdsik i usun wszystkie partycje, bedziesz widzial jak to zrobic, po tym zabiegu zrob scandiska/all uruchom ponownie u load biosa nie mowie ze to pomoze ale od czegos trzeba zaczac powo
z cd wszystko ok bo 3 kumpli mi przyniosło winsa i z karzdom płytom to samo a czy była by mozliwosc zainstalowania wina 98 na dysku na który nie moge zainst. na innym kompie bez utraty systemu ktury jest zainst. na kompie na kturym to bede robił?