TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kłopot z rapidshare

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

kłopot z rapidshare

Postprzez dean99 » 03 Lut 2007, 10:28

PostUA:

Mam kłopot z limitami z rapidshare, ponieważ czekanie około 1 godziny jest bardzo kłopotliwe szukałem sposobów na ominięcie limitu ale u mnie żaden sposub nie działa, a może są jakieś nowe sposoby (i jeśli ktoś je zna mógłby je napisać) niedziałają mi żadne programy ani strony które ukrywają IP. A może to dlatego że mam stały adres IP?? Ale musi być jakiś sposób
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez kukaszr » 03 Lut 2007, 10:31

PostUA:

milion razy było na forum, że nawet jak jest jakaś najmniejsza luka odrazu ją naprawiają... nie ma sposobu na ominięcie limitów... od czasu do czasu zadziała hide ip ale b. zadko
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez dean99 » 03 Lut 2007, 10:41

PostUA:

wiem że to już było dużo razy ale myślałem że może wyszło coś nowego
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez Snoopy1 » 03 Lut 2007, 15:13

PostUA:

Spróbuj tam wejść np. przez www.eproxy.pl Powinno ci zmienić IP.Pozdro :wink: . EDIT-Sorry nie przeczytałem dokładnie że ci te strony nie pomagają :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników