TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kłopotliwy format eml

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

kłopotliwy format eml

Postprzez boryna » 10 Kwi 2012, 20:04

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0

mam do otwarcia plik eml, zainstalowałem outlook 2010 w nadziei że mi go otworzy ale nic z tego, pojawia się tylko chińszczyzna jakbym notanikiem otwierał. czy da rade jakoś to skonwertować, ściągnąć jakiś program do otwarcia czy coś żeby ten plik otworzyć?

w sieci znalazłem żeby zmienić format na mht i otworzyć mozillą ale to też nie działa, mozilla thunderbird tez otwiera mi pustą stronę.
boryna
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Kwi 2009, 13:26

Re: kłopotliwy format eml

Postprzez ZacnyWacław » 10 Kwi 2012, 22:37

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.151 Safari/535.19

Próbowałeś programem pocztowym wchodzącym w skład Windows Live? Musisz pobrać Windows Live Essentials, podczas instalacji będziesz miał listę składników które chcesz zainstalować.
Awatar użytkownika
ZacnyWacław
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Kwi 2010, 09:46
Miejscowość: PL
Pochwały: 13
Sprzęt: Pecet

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: wiktorio144