TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kłopoty z pobranym plikiem Pinnacle VideoSpin

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kłopoty z pobranym plikiem Pinnacle VideoSpin

Postprzez Zagrabs » 19 Wrz 2008, 19:14

PostUA:

Witam oraz pozdrawiam użytkowników forum!
Pobrałem ten plik http://www.instalki.pl/programy/downloa ... eoSpin.php Zaczął się proces instalacji. Potem pojawiło się okienko, w którym trzeba było podać swoje dane (imię, nazwisko, kraj i adres e-mail). Wpisałem je i kliknąłem na "Rejestruj teraz". Po kliknięciu pojawiło się okienko "Wystąpił problem z aplikacją Pixie5 Registration and Licensing Tool i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Co zrobić, by to zainstalować?
Awatar użytkownika
Zagrabs
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Wrz 2008, 18:50
Miejscowość: Kraków

Re: Kłopoty z pobranym plikiem

Postprzez murarz777 » 19 Wrz 2008, 19:22

PostUA:

Jaki system ?Jak Vista to prawy przycisk myszy na program i "uruchom jako administrator" a jak xp to poszukamy odpowiedzi :).
Jest jeszcze możliwość że plik nie został dobrze pobrany tzn pobrany z błędami.
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Zagrabs » 19 Wrz 2008, 19:34

PostUA:

Mam system XP. Nie wiem czy z błędami czy nie. Po prostu kliknąłem na ściągnij :D
Awatar użytkownika
Zagrabs
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 19 Wrz 2008, 19:42

PostUA:

A powiedz mi masz SP2?
Zainstaluj jeszcze Net framework http://www.instalki.pl/programy/downloa ... mework.php
Uwaga przeczytaj to znalazłem to w komentarzach do programu
TO INFORMACJA DLA WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY MIELI PROBLEM Z REJESTRACJĄ.

PRZY WPISYWANIU SWOICH DANYCH (W POLACH Z GWIAZDKĄ *) PROSZĄ O WPISANIE NASZYCH DANYCH. PROSZE JE WPISAC TYLKO BEZ ZNAKOW POLSKICH...

NP.: ZAMIAST "Ń" NAPISZ "N".

I WSZYSTKO PÓJDZIE JAK Z PŁATKA.

Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Zagrabs » 19 Wrz 2008, 19:51

PostUA:

Mam SP2 a nawet SP3 :D Net framework też już miałem. Rzeczywiście chodziło o polskie litery. Dzięki za pomoc :)
Awatar użytkownika
Zagrabs
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników