TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

KŁOPOTY Z VPLAYER ! ! !

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

KŁOPOTY Z VPLAYER ! ! !

Postprzez Górexoon » 29 Kwi 2005, 18:25

PostUA:

Mam pytanko chłopaki ! włączam sobie film w VPlayer ! i mi chodzi ale klatkuje,nie każdy.(kodeki mam zainstalowane "ALL IN ONE" ze stronki Instalki.pl) i druga sprawa to Napisy wyświetlają mi się podwójnie (u góry większe a niżej mniejsze) Jak ktoś wie niech mi powie o co tu chodzi ???
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez malutkia » 29 Kwi 2005, 18:34

PostUA:

Tylko nie chlopaki! Jeszcze raz taki post a napisze do adminow o dyskryminacji kobiet!
A co do tego twqojego VPlayer'a to jest wiele przyczyn, z ktorych moze ci klatkowac. Czy kiedys tez tak bylo?
Napisy zeby byly tylko jedne musisz wylaczyc napity (kolo tego, gdzie sie je otwiera zwykle jest wlaczony taki haczyk) musisz go odhaczyc. Sorki nie umiem jasniej napisac, staram sie jak moge, ale nie umiem wytlumaczyc ci gdzie to jest. Po prostu tam, gdzie sie otwira napisy tam nie moze byc obok tego takiej fajeczki.
pozdrawiam i zycze powodzenia
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez Górexoon » 29 Kwi 2005, 21:26

PostUA:

SORRY SORRY i jeszcze raz SORRY !!! ale mi łyso.!!! 8) Wielkie dzięki za napisy !!! a stym czy klatkowało kiedyś to sobie nie przypominam ! Ale ciekawe jest to,że zainstalowałem sobie ALLPlayera i jest ta sama akcja !!!
Górexoon
Postujący
Postujący

Postprzez kamuflasz » 29 Kwi 2005, 23:32

PostUA:

No malutka masz troszkę racji z tymi napisami, ale to nie w tym rzecz. Podwójne napisy masz z powodu za dużej ilości kodeków, jeśli masz na Windzie ( windowsie ) Media Playera to on już ma w sobie pewne kodeki i jeśli twoja paka miała podobne to zwariowały i wyświetlają podwójnie musisz, zainstaluj inna pakę kodeków np ffdshow czy jakoś tak:D i sprawdź jak z tym będzie działać, ale przed tym usuń wszystkie inne kodeki i wyczyść z nich rejestr.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez malutkia » 30 Kwi 2005, 11:15

PostUA:

ale przed tym usuń wszystkie inne kodeki i wyczyść z nich rejestr.

Latwo powiedziec, ja jednak proponuje, nie tykanie rejestrow jezeli sie na tym nie zna. Mozna ladnie pochrzanic... Do tego polecam taki programik, jak EasyCleaner (chyba tak sie nazywa, nie pamietam, bo dawno juz nie uzywalam).
Tak czy siak jak mi leca podwojne napisy to robie jak ci napisalam, bo mi jak zaczne zmieniac kodeki to potem mi sie kloca, jest po prostu kaszana. Wiec wole zeby zostalo tak, jak jest. A jakos nie sprawia mi problemu naciskanie na jeden maly guziczek przy wlanczaniu filmu ;)
pozdrawiam malutkia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez Górexoon » 30 Kwi 2005, 12:13

PostUA:

Usunołem kodeki mam już te co mówiłeś !!! powieccie mi gdzie się usówa kodeki z rejestru ??? już chyba wszystkiego próbowałem żeby to normalnie chodziło !!!
Górexoon
Postujący
Postujący

Postprzez Górexoon » 30 Kwi 2005, 12:16

PostUA:

aaa i jeszcze jedno malutkia jak możesz to daj mi namiary na ten programik "EasyCleaner" z góry dzięki.
Górexoon
Postujący
Postujący

Postprzez malutkia » 30 Kwi 2005, 12:21

PostUA:

Ja szczerze mowiac nie wiem gdzie go mozna znalezc, ja osobiscie nie kozystam z takich rzeczy, kiedys cos takiego u mnie bylo na kompie wiec cos tam napisalam. Szukales na instaki.pl? ;)
pozdrawiam i zycze powodzenia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez kamuflasz » 30 Kwi 2005, 22:42

PostUA:

Nie Bierz EasyCleanera weź sobie CCleanera on nie usuwa rejestru a zapisuje jego kopię tak na wszelki wypadek i naprawia uszkodzone pliki więc lepiej użyj tego.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników