TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Chłopcy, napiszcie mi adres z kórego mogę sciągnąć kodeki do allplayera.
Sierota jestem i tyle(wiem:), ale proszę Was o pomoc, bo ja z informatyką to niewiele mam wspólnego.
A ja się upieram że podane przezemnie są lepsze;) hehe ale to tylko dlatego że dzięki tym kodekom możesz obierać formaty filmów o których wcześniej mogłeś pomarzyć i nie musisz instalować Real Playera a podane przez ciebie kodeki takiej opcji nie mają:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM TYM, którzy mi pomogli. A co do koleżanki która się obraziła: no cóż, bardzo mi przykro, ale uważam że męzczyzni lepiej znają się na komputerach i są lepszymi informatykami
Czy wy tez odczuwacie w tym nutke dyskryminacji? no coz moze i sa lepsi, ale kodeki w all playerze to nie jest zadna filozofia, co innego przekompilowanie jadra systemu. Ale nie padl tu taki temat, wiec mysle, ze kobiety nie sa na tyle tepe, zeby nie pomoc w takiej sprawie.
There is only a thin line between winning and losing.