TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kodeki do filmów

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Kodeki do filmów

Postprzez dudusiam » 19 Lis 2005, 15:38

PostUA:

Na Emule ściągnęłam kilka filmów...Prawie wszystkie są dobre oprócz jednego w którym nie ma ściezki głosowej...W komentarzach do filmu wyczytałam, że trzeba do filmu zgrać kodeki...Zainstalowałam więc Nimo i ...myśliałam że sobie strzele :shock: bo oto nie dosyć, że film bez ścieżki padł zupełnie, to jeszcze pozostałe - super dziłające zaczęły klatkować :cry:
Co mam zrobić ? Próbować zainstalować inny kodek czy jak ?
dudusiam
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Lis 2005, 15:29

Postprzez iwan10 » 19 Lis 2005, 16:08

PostUA:

jaki masz odtwarzacz? zainstaluj sobie subedit player jest bardzo dobry
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... le=subedit
i oczywiscie ze kodeki to wkoncu podstawa, wybiez sobie cos z tego
http://www.instalki.pl/programy/download/kodeki/
polecam
ACE Mega CoDecS Pack 6.03 Professional Edition
lub

K-Lite Codec Pack 2.63 Full
ale to pierwsze lepsze troche zajmuje ale sie opłaca.
Istnieje tez mozliwosc ze film jest uszkodzony albo masz za słabego kompa na ten film.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez Hpest » 19 Lis 2005, 16:12

PostUA:

Za słaby Pc na filmy, nie sądze. Wina bedzie tkwic w kodekach.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez dudusiam » 23 Lis 2005, 14:07

PostUA:

iwan10 należy Ci się duży załus za podane propozycję kodeków i programu do odtwarzania...wgrałam bowiem oba polecane przez Ciebie komponenty i filmy ida jak burza :lol: ...a kompa mam niezłego i pakować na niego mogę jak siano na furę...więc nie ma sprawy że coś jest za duże...ważne bowiem żeby było dobre...
jeszcze raz dziękuję :D
dudusiam
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Lis 2005, 15:29

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]