TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kodeki

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

kodeki

Postprzez lesio » 22 Sie 2005, 14:32

PostUA:

Cze,mam problem z odtwarzaniem niektórych filmów dvd po prostu nie widzi płyty chociaż mam ace mega kodek pack,co robić
lesio
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 14:28

Postprzez daxrider » 22 Sie 2005, 17:19

PostUA:

To nie wina kodeków, tylko płyty/odtwarzacza dvd(raczej ta pierwsza opcja) Najlepiej sprawdż czy płyta działa u kolegi/koleżanki - jeżeli nie działa to złóż reklamację :)
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez lesio » 22 Sie 2005, 17:24

PostUA:

Dzięki ,niestety u innych działa.
lesio
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Sie 2005, 14:28

Postprzez Krystian20822 » 23 Sie 2005, 22:04

PostUA:

Miałem już taki problem w moim przypadku było to ze jak kolega nagrywał mi film dvd to u mie wogule nie chciał się odpalić wtedy przegrałem poi prostu ten film u siebie. po prostu na płycie zapisuje sie jakiś zapis cyfrowy którego twoje dvd nie może zidentfikować.

Pozdrawiam.
Krystian20822
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sie 2005, 20:45

Postprzez zimbardo » 24 Sie 2005, 02:44

PostUA:

zwroc uwage na oznaczenie plyty: sa dwa standardy: dvd+r i dvd-r ktore nie sa ze soba kompaybilne, prawie wszystkie nowe napedy dvd obsuguja oba te standrdy, ale mogo sie trafic, ze twoj nie nalezy do tej grupy...
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]