TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kolory w Viście

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

kolory w Viście

Postprzez darek2006 » 20 Sty 2009, 16:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5

Witam!
Otóż od kilku dni mam problem z kolorem szarym na monitorze wyświetla on mi się jako brązowy i nie wiem jak to zmienić. Inne kolory wyglądają normalnie. Zauważyłem że podczas włączania komputera jest wszystko ok lecz gdy zaczyna się już wszystko wczytywać co jest ustawione w autostarcie ( nie chodzi mi tu głównie o folder w menu ) to nagle kolor szary staje się brązowy. Wcześniej było ok lecz mój brat zainstalował skype i potem coś się takiego stało lecz teraz odinstalowałem skype i nic. Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to byłbym wdzięczny za poradę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
darek2006
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sty 2009, 15:56

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]