TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Nokie jak dla mnie najlepsze. Obecnie mam se k700 i szlag mnie trafia z joystickiem . Nigdy wiecej sonego eriksona nie kupie bo na wlasnej skorze sie przekonalem ze to tandeta
Nokie i SE
ale co do se to mam jedno małe ale
posiadam dwa telefony se w200i i lg ku250 (który jest tak niedopracowanym telefonem , że szok) w play'u
chciałem zdjąć sima z w200i a tu zonk w komisie powiedzieli mi 120 zł
miałam już kilka modeli telefonów ale zawsze będę upierała sie przy Noki. Dla mnie najwiekszym plusem tych telefonów jest ich trwałość co przydaje się gdy małe dziecko w pobliżu ale także to że są łatwe w obsłudze. Oczywiście każdy ma swoje potrzeby i zwraca uwagę na inne funkcje i wygląd samego aparatu.