Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

komórki

28 Lut 2008, 22:42

jaki waszym zdaniem jest najlepszy producent telefonów:
-nokia
-sony ericsson
-sagem
-alcatel
-samsung
-motorola

28 Lut 2008, 23:16

Moim zdaniem
1. Miejsce Nokia (bardzo wytrzymałe telefony)
2. Miejsce Sony Ericsson (wytrzymałe i przeważnie małe telefoniki dużo bajerów)

28 Lut 2008, 23:17

Według mnie określenie który z producentów jest najlepszy jest dość trudne. Według mnie na obecnym rynku to tylko Nokia, Sony Ericsson i Samsung się liczą. Pozostałe cały czas się oddalają o czołówki.

28 Lut 2008, 23:19

mateusz x man Na dzień dzisiejszy to Samsungi są już to słabe telefony tak samo jak alcatel

28 Lut 2008, 23:27

Według mnie Samsung jest bardzo dobrym producentem telefonów. I wydaje mi się że jego produkty mogą śmiało konkurować z produktami np. Sony Ericssona.

Ps. Jak już chcesz porównać Samsunga z jakąś inną marką to trochę pomyśl bo Alcatela bym za darmo nie chciał, a poza tym Alcatel nie produkuje fonów z 3x zoomem optycznym.

29 Lut 2008, 00:33

Dawid Samsungi sa slabe wg. ciebie? Bo jesli to tylko twoja opinia to luzik:) Samsung robi bardzo dobre multimedialne telefony a wyswietlacze w nie wlozone sa pierwszej klasy jednak moim zdaniem Nokia ta konkurencje wygrywa ze wzgledu na prostote obslugi, trwalosc i wytrzymalosc baterii a do tego posiada w swoje ofercie telefony z Symbianem S60 co wg. mnie jest wielkim plusem. Jezeli chodzi o Samsunga jeszcze to dodam tylko ze Nokia w najnowszych swych modelach uzyje wlasnie ich LCD.

29 Lut 2008, 13:56

Nokia jest bezkonkurecyjna moim zdaniem.
pozniej klasują sie SE i samsungi ;)

taki przyklad: dostajesz prace w dobrej firmie i dają Ci telefon sluzbowy.. a jaki? Nokia! bo wiedza ze jest to dobry telefon bez awaryjny :P

29 Lut 2008, 14:00

Dawid255151 napisał(a):mateusz x man Na dzień dzisiejszy to Samsungi są już to słabe telefony tak samo jak alcatel

Samsunga do Alcatela porównywać? :| N/C
Osobiście - Nokia

Ps. do Autora: Jak już zakładasz taki temat to w formie ankiety...

29 Lut 2008, 14:40

Bozz napisał(a):
Dawid255151 napisał(a):mateusz x man Na dzień dzisiejszy to Samsungi są już to słabe telefony tak samo jak alcatel

Samsunga do Alcatela porównywać? :| N/C
Osobiście - Nokia

No ok może trochę przesadziłem w tym porównaniu ale do Samsunga nie mam zaufania co prawda fajne robią telefony z wyglądu ale są moim zdaniem słabo wytrzymałe :-) a miałem już 2-Samsungi
i kilka razy mi z padły na ziemię i przeważnie już nie startowały lub się wieszały a jak nokia mi spadła N6610 lub 3310 to nie było bata prze dobry telefon i wytrzymały

29 Lut 2008, 14:56

nokie są zazyczaj trudno psujne a samsungi maja fajny design

29 Lut 2008, 15:01

Dawid255151 napisał(a):No ok może trochę przesadziłem w tym porównaniu ale do Samsunga nie mam zaufania co prawda fajne robią telefony z wyglądu ale są moim zdaniem słabo wytrzymałe :) a miałem już 2-Samsungi
i kilka razy mi z padły na ziemię i przeważnie już nie startowały lub się wieszały a jak nokia mi spadła N6610 lub 3310 to nie było bata prze dobry telefon i wytrzymały

No OK, ale za bardzo to uprościłeś. Samsungi są po prostu delikatne, po za tym fajne telefony

02 Mar 2008, 12:47

Ja od lat używam telefonów marki Nokia, miałem Samsung, SE, Siemensy i ze wszystkimi miałem problemy oprócz Nokii może kwestia przyzwyczajenia. Nokie cenie sobie za to że jest wytrzymała w porównaniu z innymi telefonami takimi jak SE na pewno ma mniej bajerów. Posiadam dwie Nokie 6230i (od dwóch lat) i Nokie 6300, polecam oba telefony. Miałem SE k750i i po dwóch tygodniach użytkowania siadł mi joy...

Pozdrawiam!!

02 Mar 2008, 14:05

Ja teraz mam obecnie nokie e51 ciekaw jestem jak ona się będzie się sprawowała jak na dzień obecny 2upadki już miała ale chodzi.

02 Mar 2008, 15:20

Moja N73 miała już 4 upadki z czego 2 na asfalt. Mam ją ponad rok dobrze się trzyma joy się nie zacina. Jak miałem k700i w naprawie był już po 2 tygodniach (joy nie działał)

02 Mar 2008, 15:45

K700i i k750i są nie udane telefony k300i miałem ten telefon bardzo udany z pierwszego pietra spad na trawę i nic a ile upadków zaliczył jak grałem w piłkę.
Wyślij odpowiedź