jest troche słabo widoczne, heroes składałem z kilku fragmentów.
poczas gry w tego heroesa pamięc zajmuje prawie giga !! na czym?? taki ekran pokazuje sie głównie gdy prubuje w grze wejśc do zakmu.
w edhtml klikne raz na wybór koloru w tabelce po czym zatwierdze dany kolor i nastepnie gdy klikam na kolor raz jeszcze pisze coś takiego, ostatnio wyświetlają sie w nim komunikaty ze błędny nagłówej, brak pamięci na uruchomienie aplikacji itp. jak przykładowo zapisze strone która ma 400 linijek i zamkne program i otworze go znowu i ten plik otworze co ma 400 linijek to otwiera mi tylko 127 do 128 i nic więcej, a gdy dam prawym przyciskiem myszki na otwórz za pomoca np wordpada to wszystko jest ok.
w spox eitorze gdy najade na jakas ikonke w panelu bocznym lub wstawianiu obrazków linków itp, ale gdy najade klikne i od razu zabiore kursor to jest ok ale jak przez sekunde jest kursor na tej ikonce to sie to pojawia gdy dam np. zapisz jako to najpier pojawi sie komunikat który jest wyzej na obrazku a potem jak dam ok moge zapisac wszystko,
dysk skanowałem antyvirem avira i ad-aware + cleanerem czyściłem co tam było nie tak. próbowałem uruchomic jako inny użytkownik (z prawami administratora) ale nic nie podziałało. a formata nie moge narazie zrobić bo wszystko mam poinstalowane na c