TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  [X]

Konfiguracja TP Link TL Wa860RE

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Konfiguracja TP Link TL Wa860RE

Postprzez smoczatko » 27 Sie 2017, 17:49

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0


Witam,tak jak w tytule,od polowy dnia próbuje skonfigurować wzmacniacz sygnału wifi TP Link TL Wa860RE i z marnym skutkiem,proszę o pomoc w konfiguracji HitronTechnologies CVE 30360 z TP Link TL Wa860RE.

Modem z funkcją routera

Image

Image

I nie wiem dlaczego coś takiego wyskakuje po konfiguracji

Image
Awatar użytkownika
smoczatko
Postujący
Postujący
 
Posty: 253
Dołączenie: 05 Gru 2007, 11:38

Re: Konfiguracja TP Link TL Wa860RE

Postprzez smoczatko » 28 Sie 2017, 14:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0


smoczatko napisał(a):Witam,tak jak w tytule,od polowy dnia próbuje skonfigurować wzmacniacz sygnału wifi TP Link TL Wa860RE i z marnym skutkiem,proszę o pomoc w konfiguracji HitronTechnologies CVE 30360 z TP Link TL Wa860RE.

Modem z funkcją routera

Image

Image

I nie wiem dlaczego coś takiego wyskakuje po konfiguracji

Image



Jest ktoś w stanie mi pomóc żeby to działało,bo jestem zielony w te klocki
Awatar użytkownika
smoczatko
Postujący
Postujący
 
Posty: 253
Dołączenie: 05 Gru 2007, 11:38


Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], Yahoo [Bot]