TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Konflikt klawiszy Windows XP.

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Konflikt klawiszy Windows XP.

Postprzez mario25 » 16 Paź 2008, 21:33

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Witam. Mam od niedawna laptopa Acer Aspire 5920, i pewien duzy problem z klawiaturą. Otóż nie mogę wcisnąc pewnych przycisków naraz. Np, grając w Fifę 09 czy inne gry, nie moge nacisnąc naraz klawiszy np.strzalki w góre , strzalki w lewo i przycisku "s". Niestety jest to powazne utrudnienie, i nie wiem czy to wina jakis sterowników od klawiatury czy poprostu wada sprzętu. Nie mam niestety okazji sprawdzic czy błąd ten powtarzałby się gdybym podłączył zewnętrzną klawiature USB. Proszę o rady....
Awatar użytkownika
mario25
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Paź 2008, 19:02

Re: Konflikt klawiszy Windows XP.

Postprzez cosik_ktosik » 17 Paź 2008, 20:32

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

W menu start->uruchom->wpisz devmgmt.msc
W Menedżerze urządzeń rozwiń gałąź klawiatury, kliknij prawym przyciskiem myszy na klawiaturze i ją odinstaluj. Uruchom ponownie komputer i poczekaj aż system na nowo ją zainstaluje.
Awatar użytkownika
cosik_ktosik
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Wrz 2008, 18:00
Pochwały: 37

Postprzez mario25 » 18 Paź 2008, 12:25

Niestety problem istnieje nadal. A czy może być to wina jakiegos starego sterownika od klawiatury albo cos??? chcialem zaktualizowac sterownik ale mam napis że kreator nie może zaktualizować sterownika. Co mogę jeszcze zrobić???
Awatar użytkownika
mario25
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez mario25 » 03 Lis 2008, 20:23

yyyy .... a czy aktualiazacja biosa cos mogłaby tu zmienic>>??? Bo słyszałem własnie o takim przypadku ale na laptopie HP , i aktualizacja biosa błędy całkowicie zlikwidowała... Chciałem zaktualizować biosa ale calkowicie sie na tym nie znam , co to trzeba pobrać. Szukalem czegoś ale nie wiem jaką mam wersję biosa, Proszę o pomoc,,,,,,,,
Awatar użytkownika
mario25
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez mario25 » 15 Lis 2008, 00:51

Yyy... przepraszam że ponawiam ten temat ale chcialbym zobaczyć czy może ma ktoś jakiś pomysł co do mojego tematu.... Aktualizowałem biosa ale nawet to nie pomogło.... Proszę o pomoc....
Awatar użytkownika
mario25
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]