TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Koniec Grammatika!

Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.

Koniec Grammatika!

Postprzez nawrok888 » 25 Maj 2008, 14:33

PostUA:

ELDO napisał(a):dnia 3 maja zespol grammatik skonczyl swoja dzialalnosc, 14 czerwca gramy nasz ostatni koncert razem w pod poznanskich pyzdrach
chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy wspierali nas przez 10 lat naszej przygody z muzyka
pozdrawiam

jak się o tym dowiedziałem, to aż mnie zamurowało......jak narazie nie ma żadnych konkretnych informacji o co poszło między Eldoką a Józkiem....aż nie mogę w to uwierzyć....Grammatik to przecież najlepszy zespół hh w Polsce!....miejmy nadzieję, że jednak się nie rozpadną....

źródło: eldoka.com
p.s.
jak będzie coś więcej wiadomo to dopiszę

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez LucaS » 25 Maj 2008, 17:14

PostUA:

Szkoda, wielka szkoda. Dla mnie to klasyka sama w sobie, ale na szczęście sam Eldo nie kończy działalności i będzie dalej nawijał solo. A Józka za bardzo nie trawiłem nigdy ;)

Tak btw to małe deja vu, bo pamiętam kilka lat temu już się Grammatik rozpadł, ale po 2 latach płyta "Reaktywacja" i wielki powrót xD Teraz pewnie też tak będzie... za 2 lata "Reaktywacja 2" i lecimy... ;]
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Yoo! » 25 Maj 2008, 19:29

PostUA:

haha nie słucham, ani Grammatika, ani Sugababes, ale ten drugi zespół za każdym razem gdy oznajmnia że się rozchodzą na drugi dzień wydają nowy singiel :lol: taka mała parodia.
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez banan » 25 Maj 2008, 20:00

PostUA:

:o
mnie też z deczka zamurowało
miejmy nadzieje że wrócą ...i dalej będą nagrywać. nie dziś nie jutro, ale kiedyś :)

świat (rap) schodzi na psy
Ostatnio edytowany przez banan, 26 Maj 2008, 16:08, edytowano w sumie 1 raz
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez zYGuś » 25 Maj 2008, 20:33

PostUA:

nom prawda z deka schodzi na psy, też mnie zamurowało :shock: szkoda, wielka szkoda, jeden z najlepszych zespołów w pl.
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez nawrok888 » 08 Cze 2008, 14:56

PostUA:

ELDO napisał(a):w sprawie ostatniego koncertu, nie planowalismy zakonczenia dzialalnosci, wiec nie mielismy w planach robic z tego jakiejkolwiek hecy i grac pozegnalnych tras , tak wypadlo, niestety wypadlo na koncert na stadionie miejskim, ktory jak mysle okaze sie po prostu lokalnym festynem... no coz, nie ma sensu udawac i robic 10 ostatnich tras sztucznie podtrzymujac zainteresowanie...wszystkich chetnych jednak goraco zapraszam

jeszcze raz chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy towarzyszyli nam przez 10 lat naszej podrozy z muzyka, od rapowania na klatkach blokow na bemowie, przez duze festiwale do malych koncertow klubowych, te kilkaset wystepow znaczy dla mnie ogromnie duzo....

jednak koniec Grammatika....no cóż szkoda.....ale zostawili po sobie zaje**stą muzykę i teksty z przekazem.....na pewno ich muzyka nie zostanie zapomniana.....

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez nawrok888 » 01 Sie 2008, 22:09

PostUA:

ELDO napisał(a):- ostatnia sprawa zwiazana z roznymi komentarzami dotyczacymi zespolu grammatik tak by uciac idiotyczne spekulacje, jest to decyzja ostateczna, nie ma mozliwosci zeby kiedykolwiek zespol wznowil dzialalnosc

no to mamy 100% pewności, że to koniec zespołu. Szkoda.

pozdro!

Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]