TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Konkurs: do wygrania Advanced SystemCare PRO

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Konkurs: do wygrania Advanced SystemCare PRO

Postprzez Mirahz » 10 Cze 2011, 16:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

Wspólnie z firmą IObit zapraszamy do udziału w konkursie Advanced SystemCare PRO. Na uczestników czekają atrakcyjne nagrody - 50 pełnych licencji na rozszerzoną wersję PRO oprogramowania Advanced SystemCare, które służy do optymalizacji i czyszczenia systemu Windows.

Oczywiście aby wygrać licencję trzeba odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Zabawa trwa od 10 do 26 czerwca 2011 roku. Losowanie nagród nastąpi w ciągu 7 dni od daty zakończenia konkursu, a lista laureatów zostanie opublikowana na stronie konkursowej. Zapraszamy!

Na uczestników konkursu czeka 50 licencji an Advanced SystemCare PRO. Program tego typu przyda się na każdym komputerze PC. Optymalizuje i czyści system operacyjny, a do tego posiada ponad 20 wyselekcjonowanych narzędzi do dogłębnej pielęgnacji Windowsa. Moduł "Szybka pielęgnacja" pomoże wykonać podstawowe czynności optymalizacyjne: szybkie wyszukiwanie złośliwego oprogramowania, naprawa rejestru, naprawa skrótów, czyszczenie prywatnych danych i usuwanie niepotrzebnych plików. Z kolei w module "Pełna pielęgnacja" otrzymujemy dodatkowo pełne skanowanie złośliwego oprogramowania, ochronę zapobiegającą instalacji spyware, skanowanie błędów na dysku twardym, defragmentację dysków oraz naprawę luk bezpieczeństwa w zainstalowanych programach. Oprogramowanie Advanced SystemCare oferuje dodatkowo tryb Turbo, który sprawia, że komputer działa szybciej. Optymalizacja odbywa się kosztem wyłączenia pewnych funkcji w systemie Windows, które są najczęściej nieużywane, a obciążają komputer.

Formularz zgłoszeniowy dostępny jest na stronie konkursowej pod tym adresem.

Image
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Re: Konkurs: do wygrania Advanced SystemCare PRO

Postprzez kominekl » 10 Cze 2011, 17:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

Polecam program. W połączeniu z kilkoma innymi programami tworzy "ekipę optymalizacyjną".
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Postprzez acoanic_radka » 12 Lip 2011, 23:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Witam wszystkich Instalkowiczów. Wróciłem tutaj aby napisać posta odnośnie konkursu. Kiedyś byłem stałym bywalcem na tym forum ale zapewne większość was nawet o wielu osobach na forum nie wie. Ale nie o tym chciałem napisać. Kiedyś był temat którego teraz nie mogę znaleść odnośnie konkursów. A dokładnie chodziło czy ktoś z forumowiczów coś wygrał. Z braku czasu nie będę go szukał ale napisze tutaj że dostałem dzisiaj wiadomość "Z przyjemnością informujemy o wygranej w konkursie portalu INSTALKI.pl. Wiadomość ta zawiera unikalny klucz programu Advanced SystemCare PRO, który należy wprowadzić w celu aktywacji wygranej licencji.". Także zapewne nie jestem pierwszą osobą która miesiącami przebywała na forum, która wygrała coś w konkursie. Dziękuję za uwagę i zapraszam do brania aktywnego udziału w innych konkursach. Pozdrawiam serdecznie.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez Mirahz » 13 Lip 2011, 14:02

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Również zachęcam do udziału w konkursach organizowanych przez portal Instalki.pl, zwłaszcza, że na ogół pytania są łatwe, a prawdopodobieństwo wygranej jest duże :)
Informacje o konkursach można znaleźć na stronie: http://www.instalki.pl/konkursy.html
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]