Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Konto bankowe dla niepełonoletnich

18 Gru 2009, 22:03

Sorka jeżeli był taki Temat

Mam takie pytanie czy ktos posiada konto bankowe dla niepełnoletnich jeżeli tak mógłby to opisac ja jakiej zasadzie to sie odbyło itp. Bo było by mi potrzebne ale niechciał bys ie ruszac z domu czy to mozliwe?????:):):) z góry dzięi:D:D:D

Re: Konto bankowe dla niepełonoletnich

27 Gru 2009, 04:06

viewtopic.php?f=5&t=18341&p=107129&hilit=konto+bankowe#p107129

27 Gru 2009, 22:54

Jak dla mnie to chyba w mbanku najlepsza jest oferta kont osobistych dla osób poniżej 18 roku życia.

16 Lut 2010, 20:36

tylko jest 1 wada. wydaje mi się, że system logowania w banku przez internet jest mało bezpieczny. wystarczy, że ktoś ci puści keyloggera i koniec. więc najpierw zaopatrz się w jakiegośą dobrego AV... ja mam F-Secure iS 2010. jak narazie bezproblemowo ;)

A co ma piernik do wiatraka???? Był chwilę spokój z tym F-Securem to widać, że znów się zaczyna....

17 Lut 2010, 21:42

mati8898 napisał(a):
tylko jest 1 wada. wydaje mi się, że system logowania w banku przez internet jest mało bezpieczny. wystarczy, że ktoś ci puści keyloggera i koniec. więc najpierw zaopatrz się w jakiegośą dobrego AV... ja mam F-Secure iS 2010. jak narazie bezproblemowo ;)

A co ma piernik do wiatraka???? Był chwilę spokój z tym F-Securem to widać, że znów się zaczyna....

jak to co ma piernik do wiatraka? łatwo jest paść ofiarą phishingu czy keyloggera. a co do F-Securea? to o co ci chodzi jaki spokój?

17 Lut 2010, 22:42

Ty już dobrze wiesz, o co mi chodzi. Odgrzebujesz wątek sprzed prawie dwóch miesięcy, w którym autor pyta co i jak z kontem bankowym dla niepełnoletnich, a Ty wyjeżdżasz tu z F-Securem, którego zresztą dotyczą wszystkie Twoje posty. Aż takie masz zamiłowanie do tego antywira??? Już wielu tu takich było (a może to jedna i ta sama osoba). Spamujecie tylko na forach, pisząc jaki to F-Secure wspaniały itp. Bardzo oryginalny sposób promocji, ciekawe ile kasy za to dostajecie...

19 Lut 2010, 16:19

Trochę, ten marketing jest na siłę robiony i pewnie wielu osobom zaczyna się to nie podobać.

Wracając do tematu kont bankowych dla niepełnoletnich.., to warto zapoznać się z ofertą mBanku.
Wyślij odpowiedź