TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Konto shell

Tematyka związana z rodziną systemów operacyjnych Unix. Klony i pochodne danego systemu operacyjnego oraz inne typy OS

Konto shell

Postprzez lolexander » 03 Sie 2006, 00:26

PostUA:


Witam,
wiem ze jest cos takiego jak konto shell. Chodzi mi o to, zebym na gg mial status ciagle widoczny. czy ma ktos jakies doswiadczenie z tym i moglby mi powiedziec jak zdobyc takie konto??
pozdrawi9am i z gory thx
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez LucaS » 03 Sie 2006, 01:16

PostUA:


Zaskoczyłeś mnie :P


Stary wyga forum i nie wie co to google :?: :P

http://www.google.com/search?hs=sp4&hl= ... lr=lang_pl

Od cholery jest serwisow z shellem ;-)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2821
Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez lolexander » 03 Sie 2006, 01:27

PostUA:


no niby tak, ale jak to wszystko poustawiac...
i co to wogole jest to konto szell? wogole sie na tym nie znam.,..
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez niunka » 03 Sie 2006, 09:24

PostUA:


Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez 1jaa » 03 Sie 2006, 10:19

PostUA:


Z tego co wiem to trudno jest dostać konto shell'owe. Wszystko płatne.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1151
Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez lolexander » 03 Sie 2006, 13:01

PostUA:


LucaS napisał(a):Zaskoczyłeś mnie :P


Stary wyga forum i nie wie co to google :?: :P

http://www.google.com/search?hs=sp4&hl= ... lr=lang_pl

Od cholery jest serwisow z shellem ;-)


no tylko znajdz mi jakis dzialajacy...
wszystko to lipa, pic na wode...
zna moze ktos kogos kto daje za darmo konta shell, lub moglby mi zalatwic?
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez 1jaa » 03 Sie 2006, 13:54

PostUA:


Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1151
Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez lolexander » 03 Sie 2006, 14:30

PostUA:


1jaa napisał(a):Ja się postram poszukać.
http://www.freedomainsite.com/free_hosting_details.htm


to jest za free`? i dziala?
jak je zalozyc?
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez 1jaa » 03 Sie 2006, 15:39

PostUA:


Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1151
Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez proktor » 05 Sie 2006, 19:49

PostUA:


na bezpłatnych jest zwykle masa ograniczen.

pzdr
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 641
Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez lolexander » 14 Sie 2006, 00:03

PostUA:


1jaa napisał(a):Dokladnie nie sprawdzałem ale gdzieś na forum wyczytalem że tu się rejestrtują spróbuj tutaj :
http://www.freedomainsite.com/join.asp

EDIT
hekko.be/index.php?id=zamow
http://www.ductape.net/~mitja/freeunix.shtml
http://bsd.miki.eu.org/
http://kewlnet.int.pl/?register http://kewlnet.int.pl/?offer
http://www.rootshell.be/

jeszcze później poszukam]

EDIT
http://www.bylur.net/free/
https://bsd.miki.eu.org/question.php


ehh jakies pokrecone... a mozna prosic o poradnik? nie problem wpisac w google konto shell i pokopiowac adersy do wynikow... chcialbym jakies zaufane, ktore dziala, jest darmowe i nie trzeba miec zaproszenia, chyba ze znacie kogos kto mi da takowe...
pozdro
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez proktor » 31 Sie 2006, 16:49

PostUA:


poczytaj o telnecie jak nie umiesz sie polaczyc ;)

np. uruchom > cmd i wpisujesz

telnet instalki.pl:port

mam nadzieje ze znasz polecenia powloki unix?

Potem logojesz sie anonimowo i zakladasz konto.
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 641
Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59


Powróć do Unix / Linux / Inne typy OS

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]

cron