Mam problem z kontem użytkownika, a właściwie sam go sobie zrobiłem i nie wiem jak go rozwiązać, ponieważ nie jestem zbyt dobry w te klocki.
Przy starcie windowsa pojawiał się komunikat, o wprowadzeniu nazwy administratora i hasła. Było to trochę denerwujące więc postanowiłem troche pokopać w ustawieniach i za pomocą "Start>uruchom>control passwords2" wszedłem na "Konta użytkowników". Tam z kolei nad nazwami użytkowników usunąłem "ptaszka" przy "Aby używać tego komputera, użytkownik musi wprowadzić nazwę użytkownika i hasło". Nic to nie dało, więc brnąłem dalej i przez "właściwości" wszedłem do "Członkostwa grupy" i tam z zaznaczonego "Inni" zmieniłem na "Użytkownika standardowego" i to zaważyło na tym, że teraz mogę używać komputer, lecz nie mogę nawet zainstalować programu bo nie mam statusu administratora, a wejść z powrotem do ustawień się nie da, ponieważ żąda nazwy administratora - oczywiście zaznaczając, że ja (nazwa komputera, użytkownik itd) nie należę do grupy administratorów - i hasła (którego nie wprowadziłem). Doradźcie co zrobić. Nie chciałbym formatować dysku - o ile to możliwe.