przez zbyszekmuzyk » 25 Paź 2015, 10:30
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Witam,proszę o pomoc.Mam postawiony ponownie win 7 premium z płytki bo wcześniej miałem problemy z systemem.Co się okazało...?-nie mogę za wszelką cenę utworzyć kopię dysku lub kopię obrazu systemu (puki jest jeszcze "czysty" ) bo chcę mieć kopię w razie problemów z systemem.Wtedy przywracam pliki i ok.Chcę tą kopię utworzyć przez Panel Sterowania,utwórz kopię systemu.Za każdym razem gdy chcę to uczynić to mam komunikat że "za mało mam miejsca w magazynie do utworzenia kopii.Ja pytam -w JAKIM ZNOWU MAGAZYNIE???-nie rozumiem o co chodzi.Posiadam laptop TOSHIBA L-500 SATELITE 214 oraz win.7 64 bit.Chcę zrobić sobie kopię na zewn.dysku o pojemności 700 GB a system mi mówi że ...za mało miejsca????-szok!!!-Bardzo proszę o SKUTECZNĄ POMOC w tej sprawie bo nie ukrywam że byłem w kilku serwisach komp.i panowie z serwisów nie potrafili mi pomóc,-mimo że stawiali jak ja,cały czas system co chwilę od nowa !!! i nic !!!-nikt nie wie jaka to przyczyna,oraz nikt nie może mi pomóc to WRESZCIE NAPRAWIĆ !!!-mało tego !!! dodzwoniłem się do Microsoft w Grecji i tam panowie rzekomo "Prawdziwi fachowcy" też nic nie potrafili mi pomóc !!!-to w końcu kto mi tu pomoże.......??????-jestem już u kresu sił i wytrzymałości.Zdaje się-prosta sprawa,utworzenie kopii obrazu systemu,-a taki wielki problem !!!-bo nie można tego wykonać.Informuję że windows 7 premium mam legalnie oraz też klucz (key).Nie ukrywam że na różnych forach szukałem pomocy w tej sprawie,ale.....nigdzie nie znalazłem KONKRETNEJ ODPOWIEDZI I PORADY co zrobić,abym w końcu mógł sobie POPRAWNIE utworzyć tę kopię obrazu systemu.Czy jest jakaś NADZIEJA ....????-czy ktoś ma dobrą i skuteczną radę na ten problem???-nie tylko mój z resztą,bo widzę że bardzo dużo ludzi ma z tym problemy.Będę chyba BŁAGAŁ O POMOC,bo...już nie mam wyjścia.Zbyszek z Koszalina.