TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kopiowanie CD

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

kopiowanie CD

Postprzez sandroK » 28 Sie 2006, 08:12

PostUA:

mam pytanie , czy da się skopiować zabezpieczoną płytę z filmem ? np. taką z wypozyczalni , i jak to zrobic , czy trzeba mieć jakiś program ?
Awatar użytkownika
sandroK
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2006, 21:37
Miejscowość: częstochowa

Postprzez pavko89 » 28 Sie 2006, 08:13

PostUA:

masz poradnik niunki
viewtopic.php?t=4649
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez rafal-w » 28 Sie 2006, 11:17

PostUA:

wystarczy ci jeden program,clone dvd http://www.instalki.pl/programy/downloa ... neDVD.html
Awatar użytkownika
rafal-w
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Gru 2005, 10:55
Miejscowość: Hamburg

Postprzez Chief » 28 Sie 2006, 12:03

PostUA:

rafal-w napisał(a):wystarczy ci jeden program,clone dvd http://www.instalki.pl/programy/downloa ... neDVD.html

no nie bardzo clonem nie zdejmiesz zabezpieczen z bobrze zabezpieczonego filmu!
nie ma takiej mozliwosci

sandroK postepuj wg wzoru który napisala niunka i bedzie wszystko oki

pozdrawaim
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez rafal-w » 28 Sie 2006, 12:22

PostUA:

Wlasnie ze przegrywa zabezpieczone plyty.Przeczytaj a potem sie wypowiadaj

Kod: Zaznacz wszystko
CloneDVD is a leading DVD movie backup software to protect you against suffering DVD disc lost or damage. With CSS-free and region-free code built-in and newly added Sony ARccOS decryption support, copy ARccOS protected DVDs smoothly, you can freely backup copyright-protected (CSS-encrypted or ARccOS protected) DVD movie and all regions DVD movie. Without warning and watermark, the copied disc possesses 1:1 perfect audio & video quality completely same as the original bought DVD. CloneDVD can compress/transcode a DVD-9 movie into one DVD-5 disc with highest quality, or split a DVD-9 movie into two DVD-5 discs if your have only single-layer(DVD-5, 4.7GB) DVD burner.

Chief to nie jest firmy Slysoft,tych owieczek :wink:
Program jest bardzo dobry,wiem bo tez go uzywam,mozesz zrzucic zawartosc plyty na dysk,przegrac ja w locie,usunac niepotrzebne menu,podzielic dysk jezeli zawartosc jest bardzo duza.Program sciag regon jak i usuwa zabezpieczenia.
Awatar użytkownika
rafal-w
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Gru 2005, 10:55
Miejscowość: Hamburg

Postprzez niunka » 28 Sie 2006, 18:01

PostUA:

rafal-w nie moge sie z toba zgodzic.mam clone DVd i duzo kopi nim robilam jednak nie wszystko idze skopiowac.
Kiedys poprosil mnie znajomy zebym skopiowala mu House of Wax z wypozyczalni i niestety nie dal rady.
Wiec jednak nie we wszystkich przypadkach zdaje egzamin.
A tak jak opisalam w poradniku n ie ma mozliwosci zeby sie nie udalo skopiowac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez jonny » 28 Sie 2006, 19:56

PostUA:

Jasne że nie da rady. Ja używam AnyDVD do odbezpieczenia płytki i wtedy Clonem (na działającym AnyDVD- ikonka w tray,u) .
Nigdy nie miałem kłopotu (jak na razie). :wink:
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez Chief » 29 Sie 2006, 00:07

PostUA:

rafal-w napisał(a):Wlasnie ze przegrywa zabezpieczone plyty.Przeczytaj a potem sie wypowiadaj

.......
Chief to nie jest firmy Slysoft,tych owieczek :wink:
Program jest bardzo dobry,wiem bo tez go uzywam,mozesz zrzucic zawartosc plyty na dysk,przegrac ja w locie,usunac niepotrzebne menu,podzielic dysk jezeli zawartosc jest bardzo duza.Program sciag regon jak i usuwa zabezpieczenia.

Wiesz moj tc zdejmuje prymitywne zabezpieczenia ale nie oto chodzi płyty niektóre sa tak zabezpieczone ze ciezko sobie czasmi dvd decrypterem poradzic a co mowa juz clonem

p.s uzywałem juz tego programu i chcialem zrobic sobie kopie bezpieczenstwa :grin: z Piły i nie poradzil sobie!
Wiec nie wszystkim sobie radzi

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]