TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kopiowanie DVD

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kopiowanie DVD

Postprzez szkuner » 27 Mar 2006, 09:56

PostUA:

Czy używając programu Alkohol 120% w celu skopiowania zabezpieczonego DVD należy ustawić coś specjalnego w opcjach, bo słyszałem, że w normalnym trybie odmawia skopiowania takiej płyty
szkuner
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Mar 2006, 09:52

Postprzez Chief » 27 Mar 2006, 10:18

PostUA:

alkohol niewiem czy poradzi sobie z przepaleniem płyty dvd z zabezpieczeniami. w opcjach alkohol niema czegos takiego jak zdejmowanie zabezpieczen.
mozesz sie pobawić dvd shrink. on napewno zdejmuje zabezpieczenia z płyt dvd

pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez PUSTELNIK » 27 Mar 2006, 10:24

PostUA:

najlepsza kolejnośc to DVD DECRYPTER + Shrink + CSS Free przejdziesz przez wszystkie zabezpieczenia płyt DVD z Filmami
GUANTANAMO CZEKA RÓWNIEZ NA CIEBIE
Awatar użytkownika
PUSTELNIK
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Mar 2006, 10:05

Kopiowanie DVD

Postprzez szkuner » 27 Mar 2006, 11:01

PostUA:

Jak brzmią pełne nazwy zasugerowanych przez ciecie programów ? Jak rozumiem, środkowy to DVD Shrink ale nie jestem pewien dwóch pozostałych. A swoją drogą czytałem, że alkohol 120% zdejmuje zabezpieczenia i w ogóle jest super. Mam nadzieję, że przynajmniej niezabezpieczone kopiuje OK.
szkuner
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez szkuner » 27 Mar 2006, 11:52

PostUA:

I jak rozumiem mam je zainstalować wszystkie. Który program mam otworzyć chcąc wykonać kopiowanie ?
szkuner
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników