TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kopiowanie rzeczy w MU Online.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Kopiowanie rzeczy w MU Online.

Postprzez Maciak Plock » 18 Wrz 2007, 15:59

PostUA:

Słyszałem i wiem ze to jest prawda ze da się kopiować rzeczy na globalu... coś ze dać szybko trade i je anulować ale nie znam szczegółów plx powiec ktoś jak to zrobić... szukałem w google ale nic;p
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez Arexe » 18 Wrz 2007, 18:49

PostUA:

Mariusz... teraz kopiowanie juz nic nie da. Nie gram juz na globalu ale teraz wszedl 2 sezon oraz wersja i naprawili tez troche "bugow". Ja skopiowalem kiedys item na Mu ale to i tak nic nie da... Ten item moze zniknac i to nie jest "real" czyli moze byc z nim cos nie tak, wiec PRZEPRASZAM! :P
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Google H4x0r prawdę Ci powie!
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19

Postprzez Maciak Plock » 18 Wrz 2007, 19:07

PostUA:

Arexe napisał(a):Mariusz... teraz kopiowanie juz nic nie da. Nie gram juz na globalu ale teraz wszedl 2 sezon oraz wersja i naprawili tez troche "bugow". Ja skopiowalem kiedys item na Mu ale to i tak nic nie da... Ten item moze zniknac i to nie jest "real" czyli moze byc z nim cos nie tak, wiec PRZEPRASZAM! :P
A chcesz sie załozyć? ;) znalazłem juz program ale game-guard go wykrywa... niewiem co zrobić zeby go nie wykrywał czytałem co pisze ale nic
Moze ty mi pomożesz...
Dziś z ziomkiem kopiowałem ale niechciał mi powiedzieć jak to robi to sam postanowiłem po necie poszukać.
http://www.superforumomuonline.fora.pl/post148.html#148
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock

Postprzez Arexe » 19 Wrz 2007, 15:00

PostUA:

gdzies kiedys slyszalem o eliminowaniu GG ale nie wiem gdzie :/
bedziesz musial troche poszperac. Tam na forum cos jest ze zaznaczamy wersje 97 :shock: jak MU jest na wersji 1.00+
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Google H4x0r prawdę Ci powie!
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników