TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3
szukam programu dzięki któremu mogę obrobić mp3 coś w rodzaju koektora graficznego, najlepiej prostego w obsłudze. i zeby mozna było od razu zapisać w tym samym pliku który się otworzylo bez zbędnego konwertowania, najlepiej takiego jak jest w wmp tylko zeby mozna bylo zapisac ustawienia w pliku
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5
POMOCY!!! chodzi o to że posiadam kamere samsung VD-PC171W i mój komputer nie odczytuje płyt mini dvd powiedziano mi że muszę mieć specjalny program. ale nic nie mogę znaleźć i nie wiem jaki??pomóżcie mi...chcę zgrać filmik na komputer bo potem chce na zwykla dvd płytke zgrac bo chce sobie obejrzec normalnie a nie przez kabel TV. jeżeli piszę w złym forum to przepraszam ale jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to proszę o pomoc...