TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kosz W VISCIE

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Kosz W VISCIE

Postprzez Maciek266 » 29 Lip 2008, 11:40

PostUA:

CZesc sluchajcie ale jestem lol skasowalem sobie z pulpitu kosz i teraz niemoge odzyskac skrotu niech ktos mi pomoze gdzie go znajde wiem ze jak otworze moj komputer to jest tam kosz po lewej stronie ale niema do niego skrutu a to dlatego iz wczesniej zrobilem to samo wszedlem wta zakladke na moim komputerze i zamiast zrobic skrot kosza to poprostu go przenislem i teraz mam dyleme bo niema ani sladu po skrucie kosza i ponim samym wiec porsze o pomoc Posypia sie pochwaly thx :razz:
Maciek266
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2008, 10:34

Postprzez kamuflasz » 29 Lip 2008, 11:52

PostUA:

1.
Otwórz aplet Personalizacja, klikając przycisk Start, klikając kolejno polecenia Panel sterowania, Wygląd i personalizacja, a następnie klikając polecenie Personalizacja.
2.
W lewym okienku kliknij łącze Zmień ikony pulpitu, a następnie wykonaj jedną z następujących czynności:
-Aby usunąć Kosz z pulpitu, wyczyść pole wyboru Kosz.
-Aby wyświetlić Kosz na pulpicie, zaznacz pole wyboru Kosz.
3.
Kliknij przycisk OK.

PS:Popraw jakość swojej ortografii!!
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Maciek266 » 29 Lip 2008, 12:00

PostUA:

ta bylo by super ale mam angielska wersje ale sprubuje moze ty wiesz jak to zrobic po angielsku
Maciek266
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Maciek266 » 29 Lip 2008, 12:30

PostUA:

ok dzieki juz mam dziekuwa serdeczna
Maciek266
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy