przez Olo_PL » 15 Paź 2008, 17:15
UA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3
A więc to było tak. Idę sobie drogą z miasta do domu i patrze leży jakiś pijaczyna w rowie koło drzewa a w okół żywej duszy nie ma. Twarz z deka zadrapana i ledwo ruszać się może. Pytam się go jak się czuje, no i tu kaplica chłopaczyna ledwo mówić może bo miał rurkę jakąś w gardle po co do końca tak nie wiem no i go zrozumieć nie mogłem. No to bez zastanowienia wzywam posiłki, to jest policje i karetkę. Jeszcze nie dojechali a tu się zjawia osoba która gościa znała. No to ja jej mówię co i jak i ona na mnie z oczami i zaczyna mi wytykać wyzywać że niby poco ja dzwoniłem. Przezwijmy taśmę> najgorsze jest to że oni mnie spisali a jego chyba nie( do końca nie jestem pewien bo po spisaniu puścili mnie ) jak go zobaczyli jak wygląda.
No i teraz takie pytanie. Czy oni mogą mnie obciążyć kosztami akcji?
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG