Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Kretyńska blokada na GameFront

07 Lut 2013, 19:39

Da się jakoś to badziewie ominąć? Bo, oczywiście, jak człowiekowi jest coś potrzebne, to albo #404, albo zablokowane przez jakiegoś durnia z liczydłem zamiast mózgu :x

Re: Kretyńska blokada na GameFront

08 Lut 2013, 18:30

Spróbuj skorzystać z jakiegoś zagranicznego proxy -> http://prx.centrump2p.com/kraj/

09 Lut 2013, 12:11

Czyli czeka mnie trochę prób... Bo zazwyczaj przy próbie pobrania czegokolwiek po prostu wyrzuca z powrotem do głównej strony proxy. Choć wydaje mi się, że kiedyś trafiłem na bardziej funkcjonalną bramkę

25 Lut 2013, 18:46

OK, udało się :P
Najlepiej jest wybrać sobie jakieś proxy ze Stanów (małe pingi + fakt, że USA nie ma zablokowanego GF). Jak już doklikamy się do strony z pobieraniem ("Thank you for downloading bla bla bla"), to dajemy na linku "Click here" PPM -> Zapisz element docelowy jako... -> wybieramy Pulpit (żeby było wygodnie; dla wygody zostawiamy też domyślną nazwę browse.php). Teraz: jeżeli pobierana rzecz jest folderem, otwieramy to Winrarem i wypakowujemy to, co nam jest potrzebne. Jeżeli jest to plik, to zmieniamy mu rozszerzenie na takie, jakie ma mieć :P Ot, cała filozofia.
Wyślij odpowiedź