---- dnia 11.07. o 23:12
Proszę Cię daj to do Was na Forum. Wojna wojną, ale są rzeczy ważniejsze od gry
Pojawiło się to u nas na forum wstawił nasz drugi dyplomata ----
Taką wiadomość dostałem od dyplomaty plemienia ::33:::
JEST TO WIADOMOSC KTORA ZAMIESCILA NA FORUM OSOBA Z MOJEGO PLEMIENIA. PRZESYLAM JA DALEJ GDYZ UWAZAM,ZE BRAK JAKIEJ KOLWIEK REAKCJI,INICJATYWY JEST NAJGORSZA Z RZECZY... DLATEGO TEZ PROSZE CIĘ O TO ABYS CHOCIAZ NA JEDEN,DWA DNI ZAMIESCIL TAKI POST NA WASZYM FORUM. BYC MOZE CHOCIAZ JEDNA OSOBA SIE BY ZNALAZLA,KTORA MOGLA BY POMOC... POZDRAWIAM
Nie wiem czy powinnam to pisać tutaj i czy w ogóle powinnam to pisać,ale zawsze reaguję na pomoc a zwłaszcza w takiej sytuacji
Wielki Mysz napisał:
Potrzebuję krew dla ojca, niestety jest w bardzo złym stanie - tylko on mi został, jesli jesteś z warszawy, jesteś pełnoletni, pełnoletnia i nie masz przeciwskazan do oddawania krwi, moze moglbys drogi wspolplemiencu wspomoc mne w realnym swiecie. Niestety moja rodzina nie jest zbyt liczna, i okazalo sie, ze w sumie oddac krew moge ja, moja polowka, i w zasadzie nikt wiecej. Nie jest to forma slynnych lancuszkow smsowych w tym stylu. Poprostu nie wiem, nie mam pomyslu jak pomoc mojemu ojcu godnie dozyc swych dni ... przepraszam, ze pisze tutaj ... ale ... wiecej jakby co na privie lub mail [email protected] Krew nalezy oddac w stacji krwiodawstwa w szpitalu na Wolowskiej w Warszawie - stad prosbe kieruje do Warszawiakow, jesli nie bedzie odzewu, zrozumiem ... teraz wiem dopiero co znazy akcja krewniacy
Taka informacja pojawiła się u mnie na forum na 8 świecie. Kto moze niech wysle powyzszą wiadomosc wszystkim ludziom ze swojej okolicy bez wzgledu na to czy to wróg czy przyjaciel bo w tej chwili nie bedzie to miało zadnego znaczenia ...
wazne zeby wiadomosc trafiła na fora jak najwiekszej liczby plemion, bo im wiecej nas to przeczyta tym wieksza szansa na uzyskanie pomocy ....a wiadomo ze kazda pomoc sie liczy. Myślę że znajdą się ludzie którzy pomogą.
Postanowiłem żeby to nagłośnić jakoś.