TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

kto mi pomoże zająć się konnektem???

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Postprzez niunka » 06 Maj 2006, 15:14

PostUA:

Chieftu nie ma o czym dyskutowac,jezeli ktos nie ma zupelnie pojecia o czym pisze,bez obrazy lolexander,ale zeby dyskutowac to trzeba wiedziec o czym jedt dyskusja a ty zrobiles linkownie i reklame NOD-a,dane z firmy ESET (producenta).
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 06 Maj 2006, 15:23

PostUA:

Niuńka nei zauwazyłem tu jakies dyskusji ze strony lolexander bo z jego postów płyteła tylko jego opinia, linki do noda i prychanie. wiec nie mozna mowic o dyskusji!
ciesze sie ze ktos jeszcze to zauwazył

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lolexander » 06 Maj 2006, 18:11

PostUA:

Chief napisał(a):Nie podałas rzadnego rankingu z anty wirusami tylko linki do w wiekszosci linki do stron z nodem ( w wiekszosci po angielsku).

Rownie dobrze ktos moze powiedziec chip
lolexander napisał(a):

buehehheh...
WORLD Komputer mowisz?? buehhehe
quote]
jeszcze zebyc zamiescił jakis ranking a strony o nodzie mozna było by podyskutowac a tak nic z tego.
człowieku dalej nie przedstawiłes rzadnego argumentu a piszesz tylko od rzeczy.

ja moge załoczyc 20 stron kasperskiego z tym co onim pisze jego firma, ale to nie o to chodzi.

Wybacz nie jestm dziewczyna, czlowiek z conajmniej przecietna inteligencja by to wywnioskowal, chyba ze to literowka w co watpie...

_
Poprostu dla mnie ten ranking z pc world wydaje mi sie smieszny i tyle...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez Chief » 06 Maj 2006, 18:17

PostUA:

2 razy czytałem i dalej nie złapałem, no dopiero za 3.
:D :D :D :D
nie lolexander raczej nie brzmi jak zeńska ksywka!
czysta literówka szybko pisałem i tak wyszło.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez lolexander » 06 Maj 2006, 19:56

PostUA:

a to:
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_11.php

testy z pc world sa zaprzeproszeniem gownianie..
lolexander
Postujący
Postujący

Postprzez Chief » 06 Maj 2006, 20:12

PostUA:

no widzisz jakis konkret wkoncu dałes!
jeszcze ze 3, 4 testy antywirów i bedzie mozna wyciagac wnioski i analizowac na forum antywiry :D .

no nie zebysmy mocno od tematu zboczyli.

pozdrawiam
p.s czemu uwazasz ze sa gówniane?? bo sie roznia od tego twojego testu?
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez lolexander » 06 Maj 2006, 20:59

PostUA:

mozna powiedziec, ze sa malo przekonujace... i im zbytnio nie ufam, wiele na forum sie slyszy ze pc world komputer swiat to lipa...
lolexander
Postujący
Postujący

Postprzez Chief » 06 Maj 2006, 21:06

PostUA:

no to powiem tylko ze ten test zrobili amerykanie, jakas filia pc worldu ze stanów.

:D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez lolexander » 06 Maj 2006, 21:12

PostUA:

no ale tez oatrzac swojim okiem.. mialem kiedys pande i jak zmienilem na noda to wykrylo 20wirusow chodz zachowywalem "podstawowe zasady korzystania z neta..."

wogole panda a nod = nie ma porownania, wiec nie wiem jak nod nie moze byc chociazby w 10. :shock:
lolexander
Postujący
Postujący

Postprzez lolexander » 07 Maj 2006, 19:25

PostUA:

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=72&mnu=72

cytat jednej z osob pewnego forum:
"
Po pierwsze. Ilu jest ludzi tyle opinii i sugestii.
Po drugie. Ja używam Nod’a od 2 lat i nikt mnie nie przekona abym go zmienił. Ludzie często namawiają do takich programów, jakich sami używają, ponieważ myślą, że maja najlepsze.
Po trzecie. Każdy test jest oszukany i w każdym teście programy testowane są inaczej.
Po czwarte. PC World Komputer jest okropnie oszukańczy, co do testowania programów.
Po piąte. Nod jest lepszy niż Norton, panda, avast i inne. Jest na tym samym poziomie, co KAV.W każdym przyzwoitym teście idą łeb w łeb. Tylko w PC World Komputer jest na ostatnich miejscach nawet za darmowymi programami typu AVG czy AntiVir. To jest żenada.
Po szóste. Jeśli nie ufasz Nod to lepiej zmień program. Ja nie mam takich dylematów. Dla mnie jest to numer jeden"

zgadzam, sie z nim w 100%
lolexander
Postujący
Postujący

Postprzez niunka » 07 Maj 2006, 21:28

PostUA:

No i widzisz jak ladnie,szkoda tylko ze od poczatku tak nie pisales.
chociaz ja do NOD nie mam przekonania i to nie z tego wzgledu ze uzywam jakiegos innego,mialam zainstalowanego i mi sie nie podobal.
Czyms sie sugerowac musimy,w jakims stopniu musimy komus ufac i jezeli jakies zrodla sa ogolnie dosyc wiarygodne to na podstawie tego co sie z nich dowiemy,decydujemy sie na wybor jakiegos oprogramowania.
Opinie beda zawsze podzielone,zawsze wiec moza dyskutowac,tylko zeby taka dyskusja do czegos prowadzila,zeby byly jakies korzysci z niej,a nie obrazanie sie i klutnie.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Poprzednia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników