TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kto pomoże??!!

Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.

Kto pomoże??!!

Postprzez Piotrek534 » 02 Lis 2006, 17:26

PostUA:

Jeżeli wiem, jaki ofiara ma otwarty port w kompie i znam jego ip a chce się z nią "pobawić" to co mam zrobić,jakich programów użyć.Chciałbym pomścić kolegę który został załatwiony przez pseudo znajomego. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: PROSZĘ O W MIARE SZYBKA ODPOWIEDŹ. :wink:
Piotrek534
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Paź 2006, 20:12

Postprzez tornado » 02 Lis 2006, 18:57

PostUA:

Tu pewnie cos znajdziesz na ten temacik

http://www.haker.com.pl/forum/index.php ... 68c988d32e
tornado
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2006, 19:50

Postprzez skylinegtr » 02 Lis 2006, 19:44

PostUA:

Przeróznej masci trojany jak gghack i temu podobne. Hpest napewno bedzie o tym duuuzo wiedział :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Hpest » 02 Lis 2006, 22:52

PostUA:

Kiedyś pisałem na gg z programistą z Delphi szczeże mówiąc podobnie jak on polecam rozpocząć zabawę od prostego trojanika HackTrack Owszem aplikacji tego typu w sieci jest b.dużo ale tylko nieliczne z nich są naprawdę skuteczne, dawające w pełni satysfakcjonujące efekty oprawcy ataku. :) Pełną instrukcję na pewno znajdziesz w pliku readme, po ściągnieciu danego trojana na twój dysk twardy.

skylinegtr dawno nie bawiłem się hackowaniem, ale od pewnego czasu zastanawiam się nad powrotem do tego "Hobby" :) Trojany, Wirusy, keyloggery i naiwni ludzie; stare dobre czasy... :D Pzdr.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Webmastering, programowanie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników