Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
Wyślij odpowiedź

Kto pomoże??!!

02 Lis 2006, 17:26

Jeżeli wiem, jaki ofiara ma otwarty port w kompie i znam jego ip a chce się z nią "pobawić" to co mam zrobić,jakich programów użyć.Chciałbym pomścić kolegę który został załatwiony przez pseudo znajomego. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: PROSZĘ O W MIARE SZYBKA ODPOWIEDŹ. :wink:

02 Lis 2006, 18:57

Tu pewnie cos znajdziesz na ten temacik

http://www.haker.com.pl/forum/index.php ... 68c988d32e

02 Lis 2006, 19:44

Przeróznej masci trojany jak gghack i temu podobne. Hpest napewno bedzie o tym duuuzo wiedział :)

02 Lis 2006, 22:52

Kiedyś pisałem na gg z programistą z Delphi szczeże mówiąc podobnie jak on polecam rozpocząć zabawę od prostego trojanika HackTrack Owszem aplikacji tego typu w sieci jest b.dużo ale tylko nieliczne z nich są naprawdę skuteczne, dawające w pełni satysfakcjonujące efekty oprawcy ataku. :) Pełną instrukcję na pewno znajdziesz w pliku readme, po ściągnieciu danego trojana na twój dysk twardy.

skylinegtr dawno nie bawiłem się hackowaniem, ale od pewnego czasu zastanawiam się nad powrotem do tego "Hobby" :) Trojany, Wirusy, keyloggery i naiwni ludzie; stare dobre czasy... :D Pzdr.
Wyślij odpowiedź