TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Który NFS jest najlepszy??

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Który NFS jest według ciebe najlepszy??

NFS Underground
2
10%
NFS Underground 2
10
48%
NFS Most Wandet
6
29%
NFS Carbon
3
14%

Razem głosów : 21

Postprzez Bozz » 04 Sty 2007, 21:30

PostUA:

Wojo napisał(a):Carbon masz w nocy

Ale jest gorszy od MW!
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez pinio150 » 19 Sty 2007, 22:12

PostUA:

Mnie sie podoba NFS MW. Według mnie rewolucja. Walczysz o miejsce na czarnej liscie i jak dobrze trafisz to mozna wygrac samochod tej osoby z ktora sie scigało z czarnej listy i wogole. A takich opcji nie ma w poprzednikach NFS dla mnie
Need for Speed Most Wanted Is the Best-chyba dlatego ze najlepiej mnie w niego szło i ze wogole ze sie fajnie w niego gra 8)
Verbatim The Best jest.
GodSmack
Black Eyed Pead
pinio150
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2007, 23:44
Miejscowość: Toruń

Postprzez Kroll » 23 Lut 2007, 16:50

PostUA:

Najlepszy (jak dla mnie) jest oczywiście NfS Underground 1. Zajeczupista gra. Ma świetną muzykę i klimat! Dwójka też może być, ale to już nie to samo... Nie ten sam klimat... NfS MW to dla mnie zupełna kaszana. Po co te pościgi z wkurzającą muzyką i jakieś debilstwa typu: próby czasowe, spowalniacz (dla osób którym nie łaska się postarać żeby przejść grę bez ułatwień)??? I jeszcze brak !!!driftów!!! No i jazda w dzień :( Carbon to zupełny kwas. Pomocnicy (po co?), brak dragów itp.Mam nadzieję, żę wyjdzie jakaś nowa NORMALNA część NfS'a w której będą dragi i drifty bez badziestwa wymienionego przy carbonie i mw...
Kroll
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lut 2007, 16:49

Postprzez ethos » 24 Lut 2007, 20:20

PostUA:

NAJLEPSZY JEST OCZYWISCIE NFS U2 . Mimo ze Carbon ma spoko opcje do wybajerzenia samochodu,ale sa problemy z jego odpaleniem na niektorych kompach (nawet oginal) to i tak wole u2. Gralem w niego tyle razy i nawet teraz czasami sobie w niego pogrywam .
ethos
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2007, 19:21
Miejscowość: to wiedzialeś ???

Postprzez Maciak Plock » 24 Lut 2007, 20:34

PostUA:

zdecydowanie most wanted , carbon lipa
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez Booster » 18 Kwi 2007, 21:25

PostUA:

Zdecydowanie Carbon grałem u kumpla i bardzo szybko mi się spodobał Most Wanted też rulez obecnie grałem w NFS 2 i też nie jest najgorszy 8)
http://www.youtube.com tu znajdziesz prawie wszystko::kawałki z filmów/bajek,teledyski i takie tam fajne rzeczy :D
Awatar użytkownika
Booster
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Kwi 2007, 21:23
Miejscowość: Z Gorzowa

Postprzez supersongo » 20 Kwi 2007, 15:19

PostUA:

nie grałem w carbona a MW podobał mi sie :)
Awatar użytkownika
supersongo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Lis 2006, 22:16

Poprzednia

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]