TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Który pakiet wybrać....

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Postprzez murarz777 » 23 Sty 2008, 22:58

PostUA:

temat widze reaktywacja - gData InternetSecurity 2007 nie polecam muli kompa moja opinia
buzu ostatnio tak najerzdzamy na newbie że niektórzy załamania psychicznego mogą dostac o newbie chodzi może i dzieciak NEO ale z tego sie wyrasta chyba :lol:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez destyny » 24 Sty 2008, 03:09

PostUA:

Przetestowałem wszystkie pakiety i przyznam szczerze że najwydajniejszy jest avast + kerio potem mks a na samym końcu gdata... to co to robi z kompem to jest tragedia :). Narazie najlepszy pakiet z jakim miałem do czynienia to był jednak Kasperski, ale niestety licencja się skończyła i trzeba było znaleźć coś innego :).

Oj czepiliście się chłopaka, chciał sie pochwalić że potrafi zastosować bbcode w praktyce :D.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez niunka » 24 Sty 2008, 08:48

PostUA:

Z pakietow osobiscie najbardziej odpowiada mi KIS
Avast i Kerio mialam kiedys,ale z Avasta niebardzo bylam zadowolona,tymbardziej ze odwiedzalm swojego czasu duzo niepewnych stron.
Kerio bardzo dobry , ale duzo procesow (dosyc pamieciozerny)
Ewidio jak dla mnie bomba,ten zawsze warto miec,ewentualnie SpyEmergency.
G-Data - nigdy wiecej , dostalam kiedys jak przeszlam do AOL , zamula jak Norton jezeli nie mocniej , ogolnie to strasznie sie zawiodlam tak jak i na AOL. (niedecydujciesie nigdy na AOL)
MKS mialam krotko i bez zastrzezen jezeli chodzi o prace,ale interfejs do bani.

ps.na priv masz key do KIS do 08.04.2008
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Ktory pakiet wybrać...

Postprzez matekadamczak » 24 Sty 2008, 19:17

PostUA:

buzu miałem:AVk2004,Avira Arcavir,nod32,Kaspersky Internet Security no i avast :evil:
pOCHWAłę PROSZę
matekadamczak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Sty 2008, 16:58

Re: Ktory pakiet wybrać...

Postprzez buzu » 24 Sty 2008, 22:53

PostUA:

matekadamczak napisał(a):buzu miałem:AVk2004,Avira Arcavir,nod32,Kaspersky Internet Security no i avast :evil:

......no i :roll:

ps.a ja od jakiegoś czasu nie mam wcale AV i nie narzekam.Jadę na samym Outpoście Pro.Robactwo tępie sam ręcznie.
To jest jak jazda samochodem.Zawsze wiem kiedy coś mi się zaszczepi.Rzadko,bo rzadko ale bywało. :grin:
@murarz777 nie najeżdżamy to oni najeżdżają.Na innych forach mniej cenzurowalnych i o innym podejściu do rzeczywistości dawno by ich zgnoili i wszystkich w okolicy.Nie tylko Banem na zakres IP . :P
Nieoficjalnie (po cichu) ale zawsze. I naprawdę by bolało 8)
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez karol609p » 25 Lut 2008, 19:17

PostUA:

Ztych co wymieniłeś radził bym ci mks_wir2k7 a tak po zatmym ja chwalę nortona
Awatar użytkownika
karol609p