Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

23 Sty 2008, 22:58

temat widze reaktywacja - gData InternetSecurity 2007 nie polecam muli kompa moja opinia
buzu ostatnio tak najerzdzamy na newbie że niektórzy załamania psychicznego mogą dostac o newbie chodzi może i dzieciak NEO ale z tego sie wyrasta chyba :lol:

24 Sty 2008, 03:09

Przetestowałem wszystkie pakiety i przyznam szczerze że najwydajniejszy jest avast + kerio potem mks a na samym końcu gdata... to co to robi z kompem to jest tragedia :). Narazie najlepszy pakiet z jakim miałem do czynienia to był jednak Kasperski, ale niestety licencja się skończyła i trzeba było znaleźć coś innego :).

Oj czepiliście się chłopaka, chciał sie pochwalić że potrafi zastosować bbcode w praktyce :D.

24 Sty 2008, 08:48

Z pakietow osobiscie najbardziej odpowiada mi KIS
Avast i Kerio mialam kiedys,ale z Avasta niebardzo bylam zadowolona,tymbardziej ze odwiedzalm swojego czasu duzo niepewnych stron.
Kerio bardzo dobry , ale duzo procesow (dosyc pamieciozerny)
Ewidio jak dla mnie bomba,ten zawsze warto miec,ewentualnie SpyEmergency.
G-Data - nigdy wiecej , dostalam kiedys jak przeszlam do AOL , zamula jak Norton jezeli nie mocniej , ogolnie to strasznie sie zawiodlam tak jak i na AOL. (niedecydujciesie nigdy na AOL)
MKS mialam krotko i bez zastrzezen jezeli chodzi o prace,ale interfejs do bani.

ps.na priv masz key do KIS do 08.04.2008

Ktory pakiet wybrać...

24 Sty 2008, 19:17

buzu miałem:AVk2004,Avira Arcavir,nod32,Kaspersky Internet Security no i avast :evil:

Re: Ktory pakiet wybrać...

24 Sty 2008, 22:53

matekadamczak napisał(a):buzu miałem:AVk2004,Avira Arcavir,nod32,Kaspersky Internet Security no i avast :evil:

......no i :roll:

ps.a ja od jakiegoś czasu nie mam wcale AV i nie narzekam.Jadę na samym Outpoście Pro.Robactwo tępie sam ręcznie.
To jest jak jazda samochodem.Zawsze wiem kiedy coś mi się zaszczepi.Rzadko,bo rzadko ale bywało. :grin:
@murarz777 nie najeżdżamy to oni najeżdżają.Na innych forach mniej cenzurowalnych i o innym podejściu do rzeczywistości dawno by ich zgnoili i wszystkich w okolicy.Nie tylko Banem na zakres IP . :P
Nieoficjalnie (po cichu) ale zawsze. I naprawdę by bolało 8)

25 Lut 2008, 19:17

Ztych co wymieniłeś radził bym ci mks_wir2k7 a tak po zatmym ja chwalę nortona
Wyślij odpowiedź