Więc tak :
- wszystko przez msconfig wyłaczyłem juz wczesniej
- antywirus felerny byc nie moze poniewaz niedawno go instalowałem poniewaz myslałem ze moze on cos pozmoze
- niewiem o czym tu kolega wyzej wspomniał o jakims linku gg fałszywym ;/ niekumam za bardzo tej stronki jakbys miał w sobote czas to daj odzwa na GG moze to cos pomoze (GG-8328602)
Pojawie sie jescze taki komunikat jak tam na tej stronce było
[/quote]Uwaga!
Krytyczne luki w oprogramowaniu Windows!
Wykryta 16.11.2006 -- MS-6802
Wykryta 17.11.2006 -- MS-6806
Luka może być zdalnie wykorzystana do przejęcia pełnej kontroli nad systemem.
I ze koniczna jest aktualizacja aby sie zabezpieczyć przed niebezpieczeństwem jakiej nie bede robił ( mam pirata
![n :D](https://forum.instalki.pl/images/smilies/002.gif)
)
Kuzwa do diabła czy tego naprawde naprawic nie idzie ?
Neta mam słabego z Orange 56kb/s i dotego ograniczenie 500 MB wiec wiecie jak mnie to wkur*** jak mi jescze jakis pieprzony robal zrzera transwer ;/ Czy to tylko ja mam taki problem ???? ;(
PS: z karta od neta jest OK sprawdzałem na innym kompie niema zadnego problemu aha i jak włanczam programik Spybot pokazuje ze 747 szkodliwych produktów jest zablokowane ;/ i jak to zrobie nieraz przestaje mi to sciagac a nieraz nic to nie daje a zeby przeskanowac kompa tym programem trza pobrac 10 MB aktualizacji na co niema szans bo ten robal mi na to nie pozwala bede max ciagnoł 1KB/s (MAX)
Myśle ze ktos mi pomoze bo kompa dałem do naprawy miecha temu skasowali 50 zł 3 tygodnie było dobrze i znów dupa a nie bede znów go do nich wiuzł bo nie sram kasa