TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kulturystyka

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Kulturystyka

Postprzez mateusz x man » 22 Sty 2008, 00:41

PostUA:

Założyłem ten temat bo jestem ciekaw czy ktoś z was ćwiczy na siłowni albo w jakiś inny sposób aby poprawić sylwetkę. Chciałbym widzieć jak długo już ćwiczycie i czy jesteście zadowoleni z efektów. Znacie może jakieś dobre i efektywne ćwiczenia które można wykonywać w domu bez pomocy żadnych urządzeń?
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez murarz777 » 22 Sty 2008, 00:44

PostUA:

pompki brzuszki every day zaplanuj sobie ile dziennie chcesz zrobic i pompój rozciagaj się ja to moge mase cwiczen z wfu powiedziec
http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/w_ ... 0,0,0.html
niezłe :D
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez mateusz x man » 22 Sty 2008, 00:49

PostUA:

Wielkie dzięki za link. Bardzo fajna strona. A co do ćwiczeń to na mięśnie brzucha robię ,,6" Weidera i oczywiście pompki.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez niunka » 22 Sty 2008, 12:52

PostUA:

http://www.megamuscle.pl/

A tak pozatym ile masz lat ile wazysz i wzrost?
Co chcesz osiagnac,na czym ci zalezy , masa, sila ?
W domu mozesz bardzo duzo zrobic,prawie tyle co na silowni ,prawie bo zeby nogi dobrze zrobic potrzebne sa maszyny a tak to wystarczy skladana lawka dwa stojaki sztanga dwa skrecane hantle.
Najwazniesza jest jednaak wytrwalosc i systematycznosc.

ps.jak chcesz cos wiecej i dokladnie wiedziec to pw
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez mateusz x man » 22 Sty 2008, 13:10

PostUA:

Mam 17 lat, jakieś 175 wzrostu i ważę nie całe 60kg czyli o wiele za mało. Powodem tego jest to że mam świetną przemianę materii. Ćwiczę aby przybrać na masie, siła jest na drugim planie i szukam na to dobrego sposobu.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez murarz777 » 22 Sty 2008, 15:15

PostUA:

ja ma identyczny problem mam bardzo szybka przemiane materi moge jesc co i ile chce i tak nie przytyje ma to dobre strony ale także złe :o
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Dawid255151 » 24 Sty 2008, 11:44

PostUA:

Niemając podstawowych przyrządów typu expander,sciskacz rąk czy hantle wiele niezdziałasz,możesz robić brzuszki przysiady pompki dużo to ci nieda.

Ja ćwicze od 2lat z tego 1rok w domu a jeden rok na siłowni.
Przedewszystkim musisz nabrać masę najlepiej zażywając proteiny.
Mój efekt po 2latach niejest ogromny ponieważ niezażywam żadnych anabolików itp efekt jest taki że schudłem wyprostowałem wade kręgosłupa tzn garb moje ręce schudły i mam większe mięsnie i twarde ręce

Przedewszystki w dzień który ćwiczysz musisz jeśc dużo białka a dokładnie sera,mleka itp

najlepiej jest ćwiczyć w kilku seriach po kilka powturzeń.

na początek radze robić brzuszki,pompki,przysiady

potem radze ci zakupić expander aby ćwiczyc na klate i na barki

radze kupić hantle najlepiej 2 ok 8kg jedna hantla

Hantlami możesz wykonać dużo cwiczeń typu ćwiczenia na biceps,triceps,ropiętki,przedramie,barki i wiele innych

Hantle polecam z gryfem,nie jakieś stalowe itp

P.S Jeśli decydujesz się zacząć ćwiczyć musisz mieć troche kasy na te podstawowe rzeczy,oczywiscie istnieje możliwosc ze morzesz cwiczyc cegłami na miesnie ale to nie zafajny pomysł,expander możesz zakupić w cenie ok 30zł hantle jedna możesz zakupić w cenie 40,50zł

i pamiętej niedaj się nabrać na tabletki typu Anaboliki,testosteron itp zwiększysz mieśnie ale jeśli przestaniesz ćwiczyć to twoje mięsnie staną się workami

expander na sam początek ci starczy możesz ćwiczyć nim na wiele parti mięsni
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37

Postprzez judasz » 05 Lut 2008, 18:28

PostUA:

Najważniejsza jest dieta bogata w białko i węgle. Jedz 5-6 posiłków dziennie a masa pójdzie w górę . Proponuje też kupić Gainera z Megabola 737 cena 3000 gram 50 zł :wink:
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]