TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kupiłem SCYTHE Ninja PLUS rev. B i pastę arctic cooling...

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Kupiłem SCYTHE Ninja PLUS rev. B i pastę arctic cooling...

Postprzez toom18 » 18 Sty 2008, 20:41

PostUA:

wiec zwiałem się do montowania ale nie wiem czym mam rozsmarować pastę ?? mam dać ją w jedno miejsce i już?? sama się rozłoży czy czymś? palcem probowałem ale się klei

Pomocy !!!! 8)
Awatar użytkownika
toom18
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2008, 22:29
Miejscowość: a z Lublina

Postprzez Mac » 18 Sty 2008, 20:44

PostUA:

wyczyść procka zmywaczem do paznokci i wacikiem i to samo ze spodem ninjy. Potem na środek procka kropla pasty wielkości ziarnka grochu. Docisnąć Ninje lekko poruszać na boki i przykręcać... Potem poczekać kilkanaście minut na systemie w idlu z monitoringiem tempu i przez kilka h katować orthosem. Podaj jaki masz procek to ci powiem mniej więcej jakiej temp nie powinien przekraczać.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez toom18 » 18 Sty 2008, 20:50

PostUA:

E4500 ! :lol: i ściągnołem program Intel Thermal Analysis Tool i nie mogę go uruchomić!!
Awatar użytkownika
toom18
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2008, 22:29
Miejscowość: a z Lublina

Postprzez Mac » 18 Sty 2008, 21:47

PostUA:

I na co.. Lepiej speed fana i żeby temp była w stresie koło 40-45 i jest gitara.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]