TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Kupno rowera

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez kukaszr » 03 Maj 2008, 18:39

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):
Mac napisał(a):Ja bym się bał kupić to cudo...
Ja znalazłem takie cuś: http://allegro.pl/item355733138_rower_k ... rakow.html
Nieźle jak na taką kasę...

No faktycznie super rowerek tylko praktycznie jest taki sam jak ja podałem a różnica ceny jest w miarę duża.

tylko mac zasugerował rower znanej i pewnej firmy...
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez Mac » 03 Maj 2008, 20:40

PostUA:

acoanic_radka napisał(a):Mało znam sie na rowerach (rama i 2 kola) :D wiec zapytałem znajomego który w tym siedzi. Wysłałem mu 4 linki i wszystkie odrzucił. :( Powiedział że nawet za taką cenę to się nie opłaca ich brać. Ale powiedziałem że któryś z tych musi wybrać. To powiedział jak ma wybierać to że 1 bo ma lepszy osprzęt od innych. Jeśli znajdzie czas to poszuka roweru godnego takiej ceny.
Ps. Jak byś mógł to napisz gdzie będziesz jeździł bo niby to bardzo ważne. Czy to będą górzyste tereny czy może jakieś pola czy normalna droga.

Wiadomo że samemu można złożyć lepszy rower, ale po co?? Za taką kasę i tak wyjdzie na to samo bo wszystko zeżrą przesyłki.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez rapod1 » 04 Maj 2008, 10:40

PostUA:

rower ogolnie bedzie uzywany do jazdy po drogach asfaltowych. zalezy mi na rowerze oczywiscie trekingowym:)
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków

Postprzez rapod1 » 05 Maj 2008, 21:51

PostUA:

temat do zamkniecia, rower juz kupiony.

moj wybor padl na centuriona cross line 100(jak narazie jestem z niego zadowolony:) )

wszystkim dziekuje za porady:)
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków

Postprzez Yoo! » 06 Maj 2008, 21:35

PostUA:

a może Kone Shred, ja na takiej jeżdże (i nie tylko :P ) i jestem zadowolony, wiesz jeszcze zależy do czego chcesz ten rowerek :P

http://www.konabikes.co.uk/2008/shred/2 ... ed-big.jpg

Przeczytaj cały wątek.
Rower już kupiony.
Edit by Bozz
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Poprzednia

Powróć do Free Post