TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Przecież ja nie powiedziałem że chcę się włamywać ludziom do kompów, tylko że chciałbym się czegoś nauczyć. Ale jeśli uważacie, że miałem zły pomysł, to co proponujecie?
Matme już mam w miarę opanowaną (przynajmiej tak mi się wydaje ). To mógłbym się wziąść za to programowanie. Tylko że.... co mam zrobić i od czego zacząć
A ja uważam, że wcale nie powinien. W linku który mi podałeś jest napisane jak się gdzieś włamać, a ja chciałem tylko pogłębić swoją wiedzę. I nie mówcie mi że nie szukałem. Znalazłem kilka kursów programowania, ale wszystko płatne. A nie powiedzieliście mi gdzie mogęsię tego nauczyć.
_______________ Wydaje mi się, że temat powinien być zamknięty. Wszystko na co chciał dostać odpowiedź - dostał, a teraz będzie się pytał o każdą drobnostkę
Pozdrawiam
heheh fajny linik tylko ze z wirusem "prawdopodobnie nieznany SCRIPT wirus..."