TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Łaczenie obrazow.

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Łaczenie obrazow.

Postprzez Chief » 12 Kwi 2006, 23:56

PostUA:

Witam!!!
chciałbym sie dowiedziec czy istnieje taki ptrogram, który jest w stanie połaczyc ze soba kilka obrazów w jedna całosc!

przykład mam gre Myst 4cd i chcem zeby to było w 1 obrazie, zebym nie musiła za kazdym razem zmieniac w wirtualnym napedzie nosnika.

pozdrawiam i czekam na wasze posty!!!
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez rycho71 » 13 Kwi 2006, 07:52

PostUA:

może spróbuj zemulowac te 4 cd w wirtualnych napedach, dodać pliki z nich do kompilacji z nero i wypalić image recorder jako jedna np. dvd. Warunek - płytki nie moga być zabezpieczone ponieważ utworzony multiobraz będzie niepełny
rycho pozdro...
Awatar użytkownika
rycho71
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Maj 2005, 18:02

Postprzez wojtas1125554 » 13 Kwi 2006, 08:25

PostUA:

możesz otworzyć ten obraz w WinRar i tam powgrywać wszyskie pliki z tych płyt ale wtedy ci niebędzie działać(już tak próbowałem) gra jest na zaprogramowana na 4CD i musi być na 4CD :P
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Chief » 13 Kwi 2006, 10:00

PostUA:

rycho71 no powiedzmy ze cos podobne DDDDAAAAWWWNNNNOOOO robiłem :D :D :D :D :D!!!

wiem ze czasami najprostsze rozwiazania sa najlepsze. ale to nie działa.

p.s. mam nadzieje ze wojtas1125554 sie myli ( bez obrazy wojtas ) i jest jakies program :D :D :D :D :D :D !!!!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników