TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

łamanie kodów windowsa

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

łamanie kodów windowsa

Postprzez zanetka » 27 Lut 2005, 13:50

PostUA:

Gdzie mogę znależć program do łamanie kodów windowsa?
Słyszałam, że to jedyne wyjście, aby odzyskać hasło, aby uruchomić komputer i żebym mogła wejść na swoje konto! dzięki:)
zanetka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lut 2005, 13:46

Postprzez hexdec » 09 Mar 2005, 22:52

PostUA:

No w nazwie programiku to ci pomóc nie mogę, ale idź do jakiegoś kumpla lub kumpeli ze swoim HDD, pokopjuj do niej wszystkie potrzebe ci żeczy z C:. Potem podłącz HDD uruchom kompa z dyskietki startowej lub prosto z płyty wina (troche pogrzeb się w biosie ) format C: lub przez płytę, to tam sama zobaczysz. No i od nowa wina wgraj. Ja zawsze robie formata jak coś mi sie rozpiepszy porządnie. W KOŃCU TO TYLKO WINDOWS.... :wink:
Awatar użytkownika
hexdec
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2005, 20:27
Miejscowość: z Daleka

Postprzez SkeeteR » 10 Mar 2005, 15:38

PostUA:

Może spróbuj uruchomić kompa w trybie awaryjnym. Ja tak kiedyś zrobiłem bo miałem kompa na hasło. Wszedłem z trubu awaryjnego zrobiłem co trzeba i po kłopocie... :P
Awatar użytkownika
SkeeteR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2005, 11:06
Miejscowość: Z Ziemii

Postprzez henryk51 » 27 Mar 2005, 23:15

PostUA:

jeżeli założyłaś hasłów biosie,a potem przełączyłaś w biosie sytup/system,żeby żądało hasło przed uruchomieniem windowsa,to wystarczy zresetować bios na zworce konfiguracyjnej i windows się uruchomi bez żądania hasła. :oops:
henryk51
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Mar 2005, 18:42

Postprzez Joseph » 28 Mar 2005, 13:31

PostUA:

Zapomnienie hasła wpisywanego w okienku logowania Windows nie jest problemem. Aby wejść do systemu, wystarczy wcisnąć klawisz Escape. Gdy system się uruchomi przejdź do folderu C:\Windows, a następnie odnajdź plik z rozszerzeniem *.PWL. Nazwa tego pliku powinna być identyczna (lub podobna) z Twoją nazwa użytkownika, której przypisane zostało zapomniane hasło. Teraz wystarczy usunąć ten plik, a po ponownym uruchomieniu system wyświetli okno umożliwiające podanie nowego hasła.
Awatar użytkownika
Joseph
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lis 2004, 17:53

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników