Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

łamanie kodów windowsa

27 Lut 2005, 13:50

Gdzie mogę znależć program do łamanie kodów windowsa?
Słyszałam, że to jedyne wyjście, aby odzyskać hasło, aby uruchomić komputer i żebym mogła wejść na swoje konto! dzięki:)

09 Mar 2005, 22:52

No w nazwie programiku to ci pomóc nie mogę, ale idź do jakiegoś kumpla lub kumpeli ze swoim HDD, pokopjuj do niej wszystkie potrzebe ci żeczy z C:. Potem podłącz HDD uruchom kompa z dyskietki startowej lub prosto z płyty wina (troche pogrzeb się w biosie ) format C: lub przez płytę, to tam sama zobaczysz. No i od nowa wina wgraj. Ja zawsze robie formata jak coś mi sie rozpiepszy porządnie. W KOŃCU TO TYLKO WINDOWS.... :wink:

10 Mar 2005, 15:38

Może spróbuj uruchomić kompa w trybie awaryjnym. Ja tak kiedyś zrobiłem bo miałem kompa na hasło. Wszedłem z trubu awaryjnego zrobiłem co trzeba i po kłopocie... :P

27 Mar 2005, 23:15

jeżeli założyłaś hasłów biosie,a potem przełączyłaś w biosie sytup/system,żeby żądało hasło przed uruchomieniem windowsa,to wystarczy zresetować bios na zworce konfiguracyjnej i windows się uruchomi bez żądania hasła. :oops:

28 Mar 2005, 13:31

Zapomnienie hasła wpisywanego w okienku logowania Windows nie jest problemem. Aby wejść do systemu, wystarczy wcisnąć klawisz Escape. Gdy system się uruchomi przejdź do folderu C:\Windows, a następnie odnajdź plik z rozszerzeniem *.PWL. Nazwa tego pliku powinna być identyczna (lub podobna) z Twoją nazwa użytkownika, której przypisane zostało zapomniane hasło. Teraz wystarczy usunąć ten plik, a po ponownym uruchomieniu system wyświetli okno umożliwiające podanie nowego hasła.
Wyślij odpowiedź