TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

LAPTOP DO GIER

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

LAPTOP DO GIER

Postprzez lubawa » 29 Paź 2011, 23:43

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.19) Gecko/2010031422 Firefox/3.0.19 (.NET CLR 3.5.30729)

Witam,
Mam poważny problem ponieważ pod koniec listopada tego roku chcę kupić sobie laptopa.Mam na oku dwa samsungi
http://allegro.pl/samsung-rf711-i5-4x2- ... 17117.html
http://allegro.pl/samsung-rf711-i7-2630 ... 20509.html

Nie ukrywam że mam zamiar pograć w najnowsze gry ( tak wiem laptopy nie są do gier:P ).Wiele osób odradza mi powyższe samsungi ponieważ mają słabe karty graficzne ...

SPRAWA WYGLĄDA TAK:
-po dacie : 28 listopada 2011r. mam zamiar kupić sobie laptopa,kwota jaką mogę wydać to około 3000zł.(+/-);
-mieszkam w małym mieście w którym jest tylko partner AGD RTV oraz NEONET(plus MediaExpert w pobliskim mieście). Boję się kupować w internecie wolałbym w jednym z tych sklepów;
-laptop będzie używany głównie w domu na biurku , czasami na stole lub w łóżku(oczywiście z jakąś twardą podstawką aby nie "zapychać" układu chłodzenia);
-przeznaczenie laptopa : a)W dni szkolne: internet,muzyka,officegry b)W dni wolne: głównie gry,internet,filmy
-czas pracy w dni szkolne około 5 godzin w dni wolne różnie:wcale,5-8 godzin
-cena jak wspominałem plus/minus 3000 zł. , firma obojętnie;
-MOJE WYMARZONE WYMOGIxD :
*matryca 17,3 cala LED HD <-koniecznie ponieważ będę dużo grał i oglądał filmów i nie będę na małym "G" grał
*procesor sam nie wiem chyba najlepiej INTEL i7 ,lub jakiś inny, najlepszy do gier (powyżej 2,3Ghz , z Turbo
Boost 3,0 Ghz)
*RAM od 4GB w górę
*karta graficzna też nie wiem, skoro GeForce GT540M nie jest najlepszą do gier to jakaś inna. W każdym bądź razie
bardzo wydajna , najlepsza do gier , może Radeon...
*dysk twardy 640 GB w górę
*ładny wygląd,czarny.Wifi,nagrywarka itp.
*firma obojętnie,
* JEDNYM SŁOWEM LAPTOP DO GIER .Chcę pograć na nim w GTA4,Wiedźmina 1 i 2 , Gothica 3 i 4, CoD'y,
Battlefield'a 3,Postala 3 , Fify i różne inne nowości ...

BARDZO proszę o wasze propozycję, będę bardzo wdzięczny za linki lub nazwy laptopów.

Z góry wielkie dzięki,
CZEŚĆ !!!
lubawa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Paź 2008, 19:36

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników