TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Laptop- HP CQ60 - 100EA

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Laptop- HP CQ60 - 100EA

Postprzez Aikka » 28 Sie 2009, 12:25

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.13) Gecko/2009073022 Firefox/3.0.13 (.NET CLR 3.5.30729)

Mam problem z laptopem HP CQ60 - 100EA (Nowy) przeinstalowałem system z Visty na XP i zaczęły się schody, nie mogę znaleźć odpowiednich sterowników do mojego laptopa. To co udało mi się znaleźć to tylko sterowniki do karty graficznej poza tym przeszukałem całą sieć i nic więcej nie mogę znaleźć. Nie działa dźwięk oraz Internet (ani LAN ani bezprzewodowy) Zaznaczam żę wszystko działało na Viście. Menadżer urządzeń pokazuje pytajniki przy Kontroler Enthernet, Kontroler Magistrali zarządzania systemem, Koprocesor, Urządzenie modmowe na magistrali High Definition Audio i przy kartach sieciowych pokazuje wykrzyknik: Karta Microsoft Tun Miniport.,

Dane mojego Laptopa:

Właściwości płyty głównej:
ID płyty głównej <DMI>
Nazwa płyty głównej Wistron 303C

Dźwiękowa:
Conexant Cx20561 @ nVIDIA MCP77 - High Definition Audio Controller PCI
nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP77 - High Definition Audio Controller PCI

Sieć PCI/PnP:
Atheros AR5006X Wireless Network Adapter PCI
nVIDIA MCP77 - LAN Controller (PHY: Realtek RTL8201CL/CP) PCI

Karta sieciowa Karta Microsoft Loopback
Typ interfejsu Ethernet
Adres sprzętowy karty 02-00-4C-4F-4F-50
Nazwa połączenia Połączenie lokalne

Adres karty sieciowej:
Adres IP / Maska podsieci [ TRIAL VERSION ]
DHCP [ TRIAL VERSION ]
Aikka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Sie 2009, 12:14

Re: Laptop- HP CQ60 - 100EA

Postprzez seba86mu » 22 Wrz 2009, 23:20

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3

Aikka, zainstaluj Everest Ultimate Edition -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php
Otwórz program -> Komputer -> Podsumowanie -> spisz informację z pozycji:
-> Mikroukład płyty głównej
Awatar użytkownika
seba86mu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Wrz 2009, 23:11

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]