TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Laptop który od niedawna zaczął mi szwankować

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Laptop który od niedawna zaczął mi szwankować

Postprzez tadeusz1978 » 01 Sty 2008, 21:19

PostUA:

witam mam chyba powazny problem posiadam laptopa który od niedawna zaczął mi szwankować a mianowicje gry które wcześniej odpalały i chodziły bez zadnego problemu teraz zwalniaja na pore sekunt i pozniej chodza normalnie to samo dzieje sie z filmami a z internetem jest troche inaczej gdy otworze sobie jakas strone to mi ja blokuje i musze odpalac internet odnowa i jak sie uda juz otworzyc strone to ten problem pojawia sie pózniej znów posiadam program anty wirusowy i niewiem co mam zrobic wczesniej nie miałem tego problemu moze jak zainstaluje odnowa wszystkie programy problem sam sie rozwiąrze prosze o pomoc
tadeusz1978
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sty 2008, 20:49

Postprzez buzu » 01 Sty 2008, 21:24

PostUA:

Daj logi do działu Bezpieczeństwo
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie