TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Laptop mi muli .

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Laptop mi muli .

Postprzez piotrek3110 » 12 Lis 2006, 12:52

PostUA:

Witam .

Mam taki problem , mój laptop jak pochodzi kilka godzin i się dobrze zagrzeje zaczyna bardzo mulić , nie można prawie nic zrobić , nie tylko otwierać stron z netu ale nawet nie da się bardzo wchodzić do zwykłych plików zainstalowanych na kompie ..........jak ostygnie jest ok ...............co robić ...........

dzieki
piotrek3110
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sty 2006, 15:23

Postprzez destyny » 12 Lis 2006, 13:50

PostUA:

Kupic duzy wiatrak do domu i gdy siadasz do laptopa odpalic go na 3 trybie i skierowac go na laptopa :D :D .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez destyny » 12 Lis 2006, 14:11

PostUA:

To Ty pomysl logicznie , jeszczeli po kilku godzinach laptop jest goracy i zaczyna mulic , to chyba ligiczne ze mu za goraco.

Wiec moze zainstaluj sobie everesta i sprawdz jakie sa temperatury procesora ,plyty glownej , twardego dysku. Tu masz link do programu http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php
Najlepiej zobacz temperature na poczatku , i potem juz po kilku godzinach pracy. I podaj je na forum.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Mirahz