TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Laptop TOSHIBA A300D-11T,sterownik do karty graficznej VGA!!

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Laptop TOSHIBA A300D-11T,sterownik do karty graficznej VGA!!

Postprzez uxy1 » 10 Kwi 2009, 01:18

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)

posiadam wyżej wspomniany model laptopa z Vista Home Premium. na moje nieszczęście recovery disc który otrzymałem w sklepie w którym go zakupiłem nie działa! musiałem przeinstalowac system z innej płyty ale niestety musiałem odnaleźć drivery do mojego modelu sam. w większości mi się udało ze strony producenta ale niestety nie udało mi się odnależć drivera do karty graficznej VGA ATI Radeon! na stronie toshiby jest tylko instalka do "Display driver" ale to nie działa w wyniku czego maksymalna rozdzielczośc monitora jaka moge uzyskać to 1024/768 - wygląda to co najmniej debilnie. nie mam pojęcia co zrobić. jeżeli ktoś posiada ten driver będę bardzo wdzięczny za podzielenie sie lub pomoc gdzie to mogę znaleźć.
Z góry dziękuję
Lukasz
uxy1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Paź 2008, 23:07

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników